Λιάγκας vs Αρναούτογλου σημειώσατε Χ! Αυτό είναι το παρασκήνιο του κοψίματος από τον ΑΝΤ1

Λιάγκας vs Αρναούτογλου σημειώσατε Χ! Αυτό είναι το παρασκήνιο του κοψίματος από τον ΑΝΤ1

Σαρωτικές αλλαγές φέρνει στον ΑΝΤ1 το «Survivor» στο β’ μέρος της σεζόν, αλλαγές που πλήττουν ακόμα και πρόσωπα που μέχρι πρότινος θεωρούνταν οι ναυαρχίδες του σταθμού. Φυσικά και αναφέρομαι στο κόψιμο του «Late Night» με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και του «2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δυο τοκ σόου που είχαν ανακοινωθεί στην αρχή της σεζόν από τον Γιάννη Λάτσιο και συνόδευσαν διθυραμβικά σχόλια. Ωστόσο, η μέτρια πορεία του «Nomads», αλλά και ο ερχομός του «Survivor 2» από τον ΣΚΑΪ οδηγεί το κανάλι του Αμαρουσίου σε αλλαγή τακτικής και ολικό face lift προγράμματος με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν την τυπολογία των τοκ σόου να μην αποτελεί πλέον προτεραιότητα για το κανάλι, το οποίο στρέφεται πλέον σε άλλα είδη εκπομπών, τα οποία και θα δούμε να βγαίνουν στον αέρα όλο το προσεχές διάστημα. Δηλαδή μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η βεντάλια του νέου προγράμματος.

 

Σύμφωνα με ασφαλές πληροφορίες, το κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα δεν οφείλεται -κάτι που συμβαίνει σπανίως στην τηλεόραση – στα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης. Μια σειρά από γεγονότα συνέβαλαν στο να πάρει ο Γιάννης Λάτσιος την απόφαση αυτή κάτι που φυσικά και δεν συνέβη χθες. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που δεν θεωρούν καθόλου τυχαία την ανακοίνωση του σταθμού που είχε βγει πριν από περίπου ένα μήνα και έκανε λόγο για ελευθερία του λόγου και έκφρασης στο κανάλι και η οποία είχε τότε δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Επίσης, δεν έχουν περάσει καθόλου απαρατήρητες ούτε οι αντιδράσεις κάποιων καλεσμένων, ούτε η μήνυση του Σπύρου Μπιμπίλα, ούτε και η αποχώρηση τελευταίως της Χριστίνας Κολέτσα, πόσω μάλλον η κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην αρχή της σεζόν.

Οσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, θεωρούν στον ΑΝΤ1 ότι ενδεχομένως να είναι κουρασμένος μετά το ταξίδι του στις Φιλιππίνες κι ότι χρειάζεται ένα διάστημα αποχής. Ο ίδιος πάντως δεν ξέρω, αν είναι κουρασμένος, σίγουρα είναι πάντως πολύ ενοχλημένος με το κανάλι του που μέσα σε τρεις μήνες τον άδειασε διπλά τόσο με το «Nomads» που δεν ήταν αυτό που του είχαν υποσχεθεί όσο και με το κόψιμο της εκπομπής του.

Τελικά, η κόντρα ανάμεσα σε Λιάγκα και Γρηγόρη χωρίς κανέναν νικητή, αφού και οι δυο παίκτες βγήκαν εκτός αγώνα πριν τη λήξη του ματς!

πηγή tv 24.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper