Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 19 μέχρι 25 Μαρτίου !

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 19 μέχρι 25 Μαρτίου !

Φίλε Κριέ, την εβδομάδα αυτή θα έχεις την χαρά να φιλοξενήσεις τον Ήλιο στο ζώδιό σου από την Τρίτη και μετά, γεγονός που θα σου φέρει απίστευτη ενεργητικότητα και ακόμη πιο ισχυρή αποφασιστικότητα. Η αυτογνωσία αποκτάει βάθος και σε ωθεί να κάνεις πράγματα για τα οποία μέχρι τώρα δεν ήσουν και πολύ σίγουρος. Είναι στιγμή μεγάλων αποφάσεων αλλά και εξελίξεων. Με τον κυβερνήτη σου Άρη στον Αιγόκερω, η δράση σου αποκτάει υπευθυνότητα. Η εμπειρία του παρελθόντος πλέον σου δείχνει τις κατευθυντήριες.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά το κλίμα γίνεται αισθητά καλύτερα και αυτό οφείλεται όχι μόνο στις πλανητικές επιρροές, αλλά και στην δική σου καλύτερη διάθεση. Είσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και έτσι δεν πέφτεις σε σφάλματα. Οι σκηνές ζηλοτυπίες μένουν πίσω και έχεις την τάση να απολαμβάνεις τις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός το Σαββατοκύριακο αυτό και να κάνεις την όποια κίνηση έχεις κατά νου πριν τις 22 Mαρτίου. 

Ταύρος

Γενικές

Φίλε Ταύρε, η κύρια επιρροή που ασκείται στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα, προέρχεται από την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Κριό. Αυτό σημαίνει ότι οι κοινωνικές σου επαφές διακατέχονται από πάθος και παρορμητισμό που με την κατάλληλη διαχείριση θα αποβούν ωφέλιμες για εσένα. Διατήρησε τον έλεγχο και έχεις να κερδίσεις πολλά, ειδικά από τις επαγγελματικές συνεργασίες. Ιδιαίτερη εύνοια δέχονται και τα οικονομικά σου. Κάνε τις σωστές συμφωνίες και δεν θα χάσεις!

Αισθηματικές

Η αισθηματική σου ζωή επηρεάζεται από την Αφροδίτη στον Κριό, η οποία σε βοηθάει να εξωτερικεύσεις σκέψεις και συναισθήματα στον σύντροφό σου, έτσι ώστε να κάνεις το κλίμα πιο θερμό. Υπάρχει συναισθηματική φόρτιση και πάθος που με τους σωστούς χειρισμούς η σχέση σου μπορείς να απογειωθεί. Το ίδιο πάθος είναι αυτό που θα σε κάνει πιο δυναμικό και ακαταμάχητο, εσένα που το διάστημα αυτό αναζητάς την πρόκληση και το ενδιαφέρον σε μια νέα σχέση!

Δίδυμοι

Γενικές

Φίλε Δίδυμε, την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να κινηθείς αρκετά προσεκτικά και να λάβεις υπόψη σου τις προβλέψεις αυτές, ειδικά ό,τι αφορά σε επαγγελματικά σχέδια ή πλάνα που έχεις σε ατομικό επίπεδο. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό από την Πέμπτη και μετά, οπότε καλό είναι μέχρι τότε να έχεις κλείσει τις εκκρεμότητές σου και να έχεις βάλει μπροστά τα όποια σχέδια έχεις. Μην αγχωθείς όμως, αν δεν τα καταφέρεις. Έχει απλά υπόψη σου ότι αργότερα θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια να πας τα πράγματα εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά η Αφροδίτη από τον Κριό φέρνει πάθος και ορμητικότητα, αλλά και γκρίνιες. Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που θα επιλέξεις εσύ να συμπεριφερθείς μέσα στην σχέση. Αν αφήσεις τον εκνευρισμό να σε παρασύρει, μάλλον θα χάσεις το παιχνίδι! Προτίμησε να εκφραστείς μέσα από τις προσωπικές σου στιγμές, οι οποίες θα σου χαρίσουν και ισορροπία. Αν ακόμη δεν έχεις βρει τον σύντροφο που θα σε κρατήσει, την εβδομάδα αυτή φαίνεται πως θα είσαι λίγο… άτακτος!

Καρκίνος

Γενικές

Φίλε Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή χρειάζεται λίγη υπομονή και επιμονή αν θέλεις να καταφέρεις την υλοποίηση των σχεδίων σου. Μικροεμπόδια που δεν είχες υπολογίσει θα καθυστερήσουν τις υποθέσεις σου και αυτό ίσως σε κάνει να εκνευρίζεσαι κάποιες φορές. Θυμήσου ότι όλα αυτά θα είναι παροδικά και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να παραμείνεις προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου. Ό,τι είναι πολύ σημαντικό και πρώτο στη λίστα των υποχρεώσεών σου πρέπει να διευθετηθεί με υπομονή, εξαιτίας του ανάδρομου Δία στον Σκορπιό.

Αισθηματικές

Όλο και κάτι περιμένεις από τα συναισθηματικά σου την εβδομάδα αυτή. Είτε κάποιες εξελίξεις από τη σχέση που ήδη έχεις, είτε κάποιες εξελίξεις που σχετίζονται με μια νέα γνωριμία. Μην αποκαρδιώνεσαι, γιατί είναι πιθανό τα πράγματα να μην έρθουν όπως τα θέλεις. Από την άλλη δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαρα όσο θέλεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και δώσε χρόνο στις καταστάσεις να εξελιχθούν σιγά σιγά.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και να μην αφήσεις την επιπολαιότητα να σε παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και κατ’ επέκταση λανθασμένες ενέργειες. Έτσι, θα αποφύγεις και μελλοντικές συνέπειες που θα είναι πιο δύσκολο να τις αποκαταστήσεις. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να κινείσαι εκ του ασφαλούς, πράγμα που θα εκτιμήσεις πολύ στο άμεσο μέλλον. Μην προχωρήσεις ακόμη με κάποια σημαντική επένδυση ή κάποιο μεγάλο άνοιγμα, γιατί ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό δεν θα φέρει εύκολα αυτό που ελπίζεις.

Λέων

Γενικές

Φίλε Λέων, ο κυβερνήτης σου Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Κριού την Τρίτη. Η περίοδος που ακολουθεί θα είναι γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό. Η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός θα εκτιμηθεί από τους γύρω σου, καθώς θα συνειδητοποιήσουν ότι οι προθέσεις σου είναι γνήσιες. Ειδικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα αποκαλυφθούν μυστικά και θα ξεκαθαρίσουν καταστάσεις, πράγμα που θα σε απαλλάξει από μεγάλο φορτίο. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις τους καβγάδες, γιατί φαίνεται πως είσαι λίγο επιρρεπής.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να κόψεις την γκρίνια που κάνει το κλίμα βαρύ στη σχέση και να αφήσεις τον παρορμητισμό να παρασύρει και εσένα και τον σύντροφό σου σε πιο θερμές καταστάσεις. Ζήσε το συναίσθημα της σχέσης και μην πνίγεις τον σύντροφό σου με την κτητικότητα που σε χαρακτηρίζει. Η Αφροδίτη από τον Κριό, σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις με πάθος την αγάπη ενός προσώπου που μόλις μπήκε στη ζωή σου, στην περίπτωση που ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου καλό είναι να προσπαθήσεις να επιλύσεις τις διαφωνίες με τους συναδέλφους σου ή τους συνεργάτες σου, γιατί μόνο έτσι θα τους έχεις στο πλευρό σου. Με τον Ερμή στον Κριό να ξεκινάει ανάδρομη πορεία από την Πέμπτη και μετά, φρόντισε να έχεις κάνει ήδη τις κινήσεις που πρέπει στις υποθέσεις που σε καίνε. Στα οικονομικά, η περίοδος είναι εξαιρετικά βοηθητική για να πάρεις αποφάσεις και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση με την Αφροδίτη στον Κριό.

Παρθένος

Γενικές

Αγαπητέ Παρθένε, την εβδομάδα αυτή σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις νέα πνοή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να πάρεις από αυτές ό,τι περισσότερο μπορείς. Με την Αφροδίτη στον Κριό, ξέρεις πώς να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και να εξισορροπήσεις τις όποιες εντάσεις υπάρχουν ανάμεσά σας. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα καταφέρεις να φερθείς ώριμα και να αντιμετωπίσεις τις καθυστερήσεις που θα προκύψουν με δυναμισμό και τόλμη.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά η εβδομάδα έχει τη δυνατότητα να κυλήσει με πολύ ενδιαφέρον αρκεί να φερθείς αντίστοιχα. Είναι καλή περίοδος να πλησιάσεις το ταίρι σου και να το κάνεις να ξεχάσεις τις ανασφάλειες και τα άγχη του. Τώρα τελευταία έχουν δημιουργηθεί σκιές ανάμεσά σας και καλό είναι να τις ξεδιαλύνεις τώρα που μπορείς. Αν είσαι μόνος, οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να κυνηγήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο αυθορμητισμό και η γοητεία θα το καθηλώσουν.

Ζυγός

Γενικές

Φίλε Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή έχει αρκετό δυναμισμό και ενέργεια. Νιώθεις αρκετή αυτοπεποίθηση και η σιγουριά στις δυνάμεις σου θα σε βγάλουν πολλές φορές από την δύσκολη θέση. Ωστόσο, από τις 22 και μετά ξεκινάει η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τον Κριό, γεγονός που φέρνει καθυστερήσεις στην επικοινωνία και τις εμπορικές συναλλαγές. Αν κάποια υπόθεσή σου χρειάζεται ώθηση, καλό είναι να την φροντίσεις πριν από την Πέμπτη, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις τις αναλυτικές συζητήσεις και τις προκλητικές δηλώσεις. Ο ανάδρομος Ερμής ρίχνει την επικοινωνία στο κενό, με αποτέλεσμα κάποιες καταστάσεις να φθείρουν την σχέση και όχι να την ευνοούν. Απόφυγε την γκρίνια με κάθε τρόπο, γιατί δεν θα σε ωφελήσει. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, προτίμησε αυτή την εβδομάδα να κάνεις μια διακριτική προσέγγιση προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρά να ανοιχθείς άμεσα, αποκαλύπτοντας τις ενδόμυχες σκέψεις σου.

Σκορπιός

Γενικές

Φίλε Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από αρκετό δυναμισμό και αυξημένη ενέργεια. Ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό από την Τρίτη, γεγονός που σου δίνει μια εσωτερική δύναμη και αυξάνει το πείσμα σου. Έτσι, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, αν και με κόπο. Βλέπεις, ο Δίας συνεχίζει την ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου και η βοηθητική του δράση αδρανοποιείται. Έτσι, πρέπει να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να φέρεις εις πέρας αυτό που αναλαμβάνεις. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, η πείρα που έχεις κερδίσει θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμη για τις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά, φαίνεται η πως η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ένταση. Ανάλογα την περίπτωση και την δική σου στάση, η ένταση αυτή μπορεί να φέρει πάθος και να σε κάνει να μειώσεις τις αποστάσεις από τον σύντροφό σου. Μπορεί, όμως, να φέρει και διαπληκτισμούς, καθώς η Αφροδίτη στον Κριό, φέρνει πολλή ενέργεια στις σχέσεις και αυτή πρέπει να βρει τρόπο να εκτονωθεί. Όπως καταλαβαίνεις η επιλογή είναι δική σου. Αν όμως, αναζητάς έναν σύντροφο, είναι κατάλληλη στιγμή για να γοητεύσεις.

Τοξότης

Γενικές 

Φίλε Τοξότη, την εβδομάδα αυτή θα νιώθεις αρκετή αυτοπεποίθηση και δυναμισμό που θα σου χαρίσει η είσοδος του Ήλιου στον Κριό την Τρίτη. Θα έχεις πάθος και αστείρευτη ενέργεια με ό,τι καταπιάνεσαι και δεν θα θέλεις να σταματήσεις μέχρι να φτάσεις στον στόχο σου. Είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείς με απαιτητικές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας. Το επικίνδυνο της υπόθεσης είναι ότι πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με τον παρορμητισμό σου, που μπορεί να σε κάνει να εκτεθείς.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου αναμένονται πολύ θερμά. Η Αφροδίτη από τον Κριό, δίνει πάθος και σε ωθεί να ανακαλύψεις νέες καταστάσεις. Θα είναι μια θερμή περίοδος για εσένα και τον σύντροφό σου, αρκεί να φροντίσεις να μην υπερβάλλεις με τα λόγια και τις πράξεις σου. Στις διαφωνίες που θα προκύψουν θα πρέπει να ρίξεις νερό στο κρασί σου και να μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Αν ανήκεις στους μοναχικούς, την εβδομάδα αυτή πρέπει να την εκμεταλλευτείς για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Γενικές

Φίλε Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή θα έχει αρκετά έντονους ρυθμούς και πολλές υποχρεώσεις να φέρεις εις πέρας. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και το γεγονός αυτό σε αναγκάζει να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μην ανησυχείς όμως, γιατί θα έχεις την ενεργητικότητα που χρειάζεσαι για να διαχειριστείς ο,τιδήποτε χρειαστεί. Όσο δύσκολες και αν είναι κάποιες καταστάσεις, φρόντισε να τις τακτοποιήσεις αυτή την εβδομάδα. Όσον αφορά σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, η Αφροδίτη από τον Κριό, φέρνει εξελίξεις.

Αισθηματικές

Ο Άρης συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σου και εσύ συνεχίζεις να κρύβεις μέσα σου σκέψεις ζήλιας. Διάφορα σενάρια κατακλύζουν το μυαλό σου και σε ωθούν να φερθείς αυθόρμητα. Έλεγξε τον αυθορμητισμό σου και προσπάθησε να κατευνάσεις την τάση που έχεις να καταλογίζεις ευθύνες στον σύντροφό σου. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους, εκμεταλλεύσου την λάμψη που εκπέμπεις για να προσελκύσεις το πρόσωπο που κάνει την καρδιά σου να σκιρτά.

Υδροχόος

Γενικές 

Αγαπητέ Υδροχόε, την εβδομάδα αυτή και συγκεκριμένα την Πέμπτη, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Κριό, δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης και συγκρούσεων. Καλό είναι να είσαι αρκετά ψύχραιμος και να μην αφήνεις τους γύρω σου να παίζουν με την ψυχολογία σου. Προσοχή θα χρειαστεί να δείξεις και σε εμπορικές συναλλαγές που φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολο να εξελιχθούν με τον τρόπο που θέλεις. Μην κάνεις ανοίγματα στα οικονομικά.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά η Αφροδίτη από τον Κριό φέρνει ένταση, αλλά και πάθος. Από τη μια θα υπάρχει μια αναστάτωση που θα προσπαθεί να βρει τρόπο εκτόνωσης με κάθε ευκαιρία. Μην αφεθείς σε συγκρούσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Από την άλλη, όλη αυτή η ένταση οδηγεί  σε μια ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να εκφράσεις την αγάπη σου μέσα από τις προσωπικές στιγμές. Αν είσαι μόνος, την εβδομάδα αυτή δεν πρέπει να μείνεις μέσα.

Ιχθείς

Γενικές

Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις υποχρεώσεις σου. θα προκύψουν πολλά πράγματα που πρέπει να διευθετήσεις, για αυτό κρίνεται απαραίτητο να είσαι συνεπής και πειθαρχημένος. Όσες εκκρεμότητες είναι ανοιχτές, πρέπει να κλείσουν μέχρι και τις 21, καθώς από τις 22 ο Ερμής ξεκινάει ανάδρομη πορεία από τον Κριό και φέρνει αδράνεια που προκαλεί εκνευρισμό.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα φαίνεται ότι θα είναι στάσιμα και δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις. Έχε υπόψη σου ότι ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό δεν βοηθάει στην εξέλιξη των καταστάσεων, για αυτό στην περίπτωση που είσαι μόνος μην περιμένεις νέα δεδομένα. Είναι καλή περίοδος όμως, για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να μάθεις περισσότερα για εκείνον/η που σε ενδιαφέρει. Προς το παρόν μην κάνεις νέα βήματα.

Πηγή: Myastro.gr προβλεψεις εβδομαδας


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper