World’s most admired: Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς άνθρωποι στον κόσμο για το 2018

World’s most admired: Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς άνθρωποι στον κόσμο για το 2018

Ο Bill Gates και η Angelina Jolie παραμένουν οι δυο προσωπικότητες που θαυμάζουν οι περισσότεροι στον κόσμο σύμφωνα με τη λίστα της τελευταίας ετήσιας μελέτης του YouGov.

Ο μεγιστάνας και η ηθοποιός είναι και πάλι πρώτοι στις κατηγορίες τους (άνδρας και γυναίκα) σχετικά με ποια δημόσια πρόσωπα θαυμάζουν οι άνθρωποι του πλανήτη μας. Ο πρωτοπόρος της τεχνολογίας και φιλάνθρωπος Bill Gates έρχεται πρώτος στη λίστα της YouGov κάθε φορά που διεξήχθη η δημοσκόπηση ενώ η Angelina Jolie πρωτοεμφανίστηκε το 2015, όταν εισήχθησαν ξεχωριστές κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Φέτος, η μελέτη επεκτάθηκε για να καλύψει τις απόψεις των ανθρώπων σε 35 χώρες και για τα αποτελέσματα ρωτήθηκαν πάνω από 37.000 άνθρωποι. Οι καλλιτέχνες και οι διάσημοι από το χώρο της ψυχαγωγίας κυριαρχούν στην κορυφή των 20 γυναικών, με 14 από αυτές να είναι ηθοποιοί, τραγουδίστριες και παρουσιάστριες της τηλεόρασης. Αντίθετα, ο κατάλογος των ανδρών περιλαμβάνει περισσότερους από πολιτικό, επιχειρηματικό και αθλητικό υπόβαθρο. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama και η Michelle Obama καταλαμβάνουν τις δεύτερες θέσεις στις λίστες. Ο Donald Trump παραμένει πολύ πίσω στη θέση 17 αν και κέρδισε μια θέση σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Στη λίστα υπάρχει φέτος και ο πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan αλλά και η Καγκελάριος Angela Merkel.

Οι άντρες 1. Bill Gates 2. Barack Obama 3. Jackie Chan 4. Xi Jinping 5. Jack Ma 6. Vladimir Putin 7. Dalai Lama 8. Narendra Modi 9. Amitabh Bachchan 10. Cristiano Ronaldo 11. Lionel Messi 12. Warren Buffett 13. David Beckham 14. Elon Musk 15. Michael Jordan 16. Pope Francis 17. Donald Trump 18. Andy Lau 19. Recep Tayyip Erdogan 20. Imran Khan

Οι γυναίκες 1. Angelina Jolie 2. Michelle Obama 3. Oprah Winfrey 4. Queen Elizabeth II 5. Hillary Clinton 6. Emma Watson 7. Malala Yousafzai 8. Angela Merkel 9. Taylor Swift 10. Madonna 11. Aishwarya Rai 12. Priyanka Chopra 13. Deepika Padukone 14. Gal Gadot 15. Theresa May 16. Liu Yifei 17. Yang Mi 18. Fan Bingbing 19. Zhao Wei 20. Elizabeth Warren

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper