Η σοκαριστική ομολογία του δολοφόνου για το πώς σκότωσε το ζευγάρι! Κακοποιούσε τη σύντροφο του!

Η σοκαριστική ομολογία του δολοφόνου για το πώς σκότωσε το ζευγάρι! Κακοποιούσε τη σύντροφο του!

Η ομολογία του 33χρονου έλυσε το γρίφο του στυγερού φονικού με θύματα τον 60χρονο Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγό του Ντίνα Σεργίου, 59 ετών.

 

Ο Λοϊζος Τζιωνής, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ανακρινόμενος προέβη στην αποκάλυψη ότι μπήκε στο σπίτι από το παράθυρο του πάνω ορόφου. Ωστόσο, έγινε άμεσα αντιληπτός από την 59χρονη Ντίνα Σεργίου, η οποία βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό της.

 

Τότε εκείνη άρχισε να φωνάζει δυνατά με αποτέλεσμα να την σκοτώσει με πολλαπλές μαχαιριές. Εντούτοις, τις φωνές της άκουσε ο σύζυγός της, ο οποίος και βρισκόταν στο ισόγειο, ίσως παρακολουθώντας τηλεόραση, προστρέχοντας σε βοήθειά της.

 

Ο 33χρονος, ίσως και υπό την επήρεια ναρκωτικών, σύμφωνα και με τις μαρτυρίες των υπολοίπων συλληφθέντων για την υπόθεση, τον κατέσφαξε και αυτόν με δεκάδες μαχαιριές.

 

Στη συνέχεια άρχισε να αναζητά το χρηματοκιβώτιο, το οποίο και δεν βρήκε, αφού είχε μετακινηθεί προ ετών. Τότε ήταν που ξύπνησε τον 15χρονο γιο των θυμάτων, οδηγώντας τον στην κουζίνα όπου του ζήτησε να ξεκλειδώσει για να εισέλθει ο συνεργός του.

 

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης στο τέλος της κατάθεσής του ενώπιον του δικαστηρίου ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, ενώ υπέδειξε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας τον δρόμο διαφυγής του.

 

Την ίδια ώρα σοκάρει η κατάθεση της Σάρα Σίαμς, συντρόφος του Λοΐζου Τζιωνή.

 

Η 21χρονη ισχυρίστηκε ότι ήθελε να τον εγκαταλείψει, αλλά φοβόταν γιατί είχε γίνει πολύ βίαιος. Όπως φέρεται να είπε, η συμπεριφορά του άλλαξε από τη χρήση κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών.

Ο 33χρονος, αν και γνώριζε ότι εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με αφόρητους πόνους, της ασκούσε σωματική και σεξουαλική βία, αδιαφορώντας για την κατάστασή της.


Προέλευση: usay.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper