Νέα δήλωση βόμβα μετά το διαζύγιο Ωνάση - Αλβάρο: «Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε sex» !

Νέα δήλωση βόμβα μετά το διαζύγιο Ωνάση - Αλβάρο: «Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε sex» !

 

Ο ιππέας play boy Ντόντα ντε Μιράντα Νέτο τα 8,5 από τα 11 χρόνια του έγγαμου βίου του με τη «χρυσή» κληρονόμο Αθηνά Ωνάση ζούσε τις ερωτικές φαντασιώσεις του στο πλευρό ενός εντυπωσιακού call girl από το Βέλγιο.

Πληρωμένο σεξ, kinky ερωτικές στιγμές σε κλαμπ ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων, πάθος, ταξίδια και πικάντικα μυστικά συνθέτουν το παζλ της απιστίας που οδήγησε σε ένα από τα πιο πολύκροτα διαζύγια παγκοσμίως!

Την άτακτη ερωτική σχέση του Βραζιλιάνου ιππέα Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με τη Βελγίδα πληρωμένη ερωμένη του Nicky T., που έγινε η αιτία ώστε στο διαζύγιό του από την Αθηνά Ωνάση να χάσει αποζημιώσεις και οικονομικές αξιώσεις ύψους 700.000.000 δολαρίων, φέρνει στο φως μέσα από μια σειρά αδιάσειστων στοιχείων το νέο βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη «Athina Onassis the red file».

Το βιβλίο-ντοκουμέντο, τα στοιχεία του οποίου χρησιμοποιήθηκαν από τους δικηγόρους της Αθηνάς Ωνάση στη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της τον Νοέμβριο του 2017, στηρίζεται σε συνέντευξη, καθώς και σε όσα εμπιστεύτηκε στον συγγραφέα για τη ζωή της η πανέμορφη Βελγίδα.

 Έτσι, ερωτήματα για το πώς και το πότε γνωρίστηκε με τον γοητευτικό Αλβάρο, πώς η ερωτική τους σχέση έμεινε για οκτώμισι χρόνια κάτω από τη σκιά της Αθηνάς Ωνάση, αλλά και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μιλήσει έχουν απάντηση για πρώτη φορά. Μέσα στις 322 σελίδες του «Athina Onassis the red file» -που κυκλοφορεί ως e-book μέσω του Amazon.com- η Nicky T. περιγράφει τα πάντα, για τα ραντεβού τους σε ξενοδοχεία, τα ταξίδια της για τους ιππικούς αγώνες Longine Athina Onassis Horse Show, τις επισκέψεις τους σε swinger club και δηλώνει με απόλυτη ειλικρίνεια: «Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ».

 

 

H πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο Αθήνας-Αλβάρο αποκαλύπτει: «Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε sex»


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper