Πέτρος Ιακωβίδης: " H Νατάσα είναι πολύ ευγενική, δοτική και σωστή συνεργάτιδα. Έχουμε πολύ καλή χημεία " !

Πέτρος Ιακωβίδης:  H  Νατάσα είναι πολύ ευγενική, δοτική και σωστή συνεργάτιδα.  Έχουμε πολύ καλή χημεία  !

Περνάμε όμως και στα πράγματα του τώρα και επανέρχομαι στο Fantasia. Πες μου λίγο πώς προέκυψε όλο αυτό μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου;

Έγινε μία πρόταση από τον κ. Κώστα Μπερτάκη όσον αφορά τη συνεργασία μου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και φυσικά είπα αμέσως το ναι! Πολλή μεγάλη χαρά και τιμή αλλά παράλληλα και πολύ μεγάλο το άγχος, γιατί από τη στιγμή που σε εμπιστεύονται, πρέπει να τους βγάλεις ασπροπρόσωπους. Δεν σου κρύβω πως μέχρι την πρεμιέρα ήμουν πολύ αγχωμένος αλλά η Νατάσα είναι πολύ ευγενική, δοτική και σωστή συνεργάτιδα! Ακόμη και στο στούντιο όταν βρεθήκαμε για το καινούργιο τραγούδι που της έγραψα αλλά και στο μαγαζί για τις πρόβες, κάναμε τόση πλάκα που πραγματικά ηρέμησα και το άγχος εξαφανίστηκε! Ένιωσα οικεία  και νομίζω πως όταν ανεβαίνουμε οι δύο μας στη σκηνή τη στιγμή των ντουέτων φαίνεται πόσο καλά περνάμε. Υπάρχει καλή χημεία.

Πώς βλέπεις τα πράγματα στη νυχτερινή Αθήνα; Γιατί δουλεύεις κι εσύ αρκετό καιρό κι έχεις δει τι συμβαίνει.

Υπάρχει ανταγωνιστικότητα και είναι και η «νύχτα» δύσκολη, όπως άλλωστε όλες οι δουλειές γενικότερα μέρας ή νύχτας. Απλά οι δουλειές που έχουν να κάνουν με αυτό τον χώρο έχουν ένα βαθμό δυσκολίας παραπάνω. Ποτέ όμως εγώ δεν πίστεψα ότι πρέπει να ανταγωνιστώ κάποιον. Πάντα πίστευα ότι η δουλειά πρέπει να γίνεται σωστά και να προσπαθείς να ξεπερνάς μόνο τον εαυτό σου. Αυτό είναι που σε κάνει καλύτερο και ίσως στην πορεία να σε τοποθετήσει πιο «πάνω» από κάποιον που μπορεί να μη δουλεύει τόσο όσο εσύ. Γενικότερα ποτέ δεν μου άρεσε ο ανταγωνισμός.  Όλα ξεπερνιούνται με δουλειά, γιατί ο κόσμος είναι απαιτητικός, θέλει να ακούει και να βλέπει συνέχεια πράγματα από εσένα και καλά κάνει.

Aπόσπασμα απο την συνέντευξη του Πέτρου Ιακωβίδη στο Hit Channel.com


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper