Ο Χάρι Γκόμεζ σε συνέντευξή του στη Γνώμη είχε προβλέψει την τραγική κατάσταση στη Βενεζουέλα

Ο Χάρι Γκόμεζ σε συνέντευξή του στη Γνώμη είχε προβλέψει την τραγική κατάσταση στη Βενεζουέλα

Ενα συγκλονιστικό βίντεο αποτυπώνει το δράμα χιλιάδων Βενεζουελάνων που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την χώρα τους λόγω της κρίσης.

Το τελευταίο διάστημα περισσότεροι από δύο εκατομμύρια Βενεζουελάνοι έχουν εγκαταλείψει την πατρίδα τους λόγω της κρίσης, της εγκληματικότητας και των διώξεων, και έχουν φύγει μετανάστες σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Μόνο στην Κολομβία βρίσκονται περίπου ένα εκατομμύριο Βενεζουελάνοι μετανάστες.

Από τη Βενεζουέλα κατάγεται και ο πασίγνωστος αθλητής του Βόλεϊ Χάρι Γκόμεζ, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή Χαλκίδας.

Ο Γκόμεζ όταν είχε μεταγραφεί στον Ηρακλή Χαλκίδας είχε δώσει μία αποκλειστική συνέντευξη (φωτό πάνω) στην έντυπη "Γνώμη".

Σε ερώτηση τότε για το εάν σκέφτεται κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψει στην πατρίδα του, ο Γκόμεζ είχε απαντήσει μεταξύ άλλων: "Θα το ήθελα όταν σταματήσω την ενεργό δράση, αλλά είναι πολύ δύσκολο με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μου σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο".

Και απ' ότι φαίνεται είχε δίκιο... 

Στο βίντεο που δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα El Nacional, διακρίνεται ένα πλήθος ανθρώπων στην περιοχή Τάτσιρα στη Βενεζουέλα, να περνάει τα ξημερώματα του Σαββάτου τα σύνορα με την Κολομβία. Οι άνθρωποι αυτοί παρέμεναν επί ώρες στην περιοχή κάτω από χαμηλές θερμοκρασίες, περιμένοντας να ανοίξουν τα σύνορα που είχαν κλείσει για ένα διάστημα λόγω των προεδρικών εκλογών του περασμένου Μαϊου στη Βενεζουέλα, στις οποίες νικητής αναδείχθηκε ο Νικολάς Μαδούρο.

Στο βίντεο διακρίνονται πολλοί άνθρωποι οι οποίοι κουβαλούν στην πλάτη τους μεγάλους σάκους με όσα υπάρχοντα μπόρεσαν να πάρουν από το σπίτι τους πριν εγκαταλείψουν την χώρα.

Δείτε το βίντεο...
 


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper