ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΑΚΗΣ ΚΟΛΛΙΑΔΕΛΗΣ: Χτενίζει όλο το Κεντρικό Αιγαίο το Λιμενικό

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΑΚΗΣ ΚΟΛΛΙΑΔΕΛΗΣ: Χτενίζει όλο το Κεντρικό Αιγαίο το Λιμενικό

Από την Άνδρο και την Τήνο μέχρι τη Χίο και την Μύκονο έχουν επεκταθεί οι έρευνες του Λιμενικού για τον 23χρονο στρατιώτη Τάκη (Σαράντο) Κολλιαδέλη που επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», αλλά όταν αυτό έφτασε στον Πειραιά αυτός είχε εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., υπό το συντονισμό του, ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νήσων Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου και Χίου, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά οκτώ (08) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., παραπλέοντα πλοία, ελικόπτερο και αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Στις έρευνες έλαβαν μέρος και επτά (07) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ για έλεγχο της ακτογραμμής,  με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.»

Ο Τάκης (Σαράντος) Κολλιαδέλης, 23 ετών, κατάγεται από τη Μυτιλήνη και διέμενε μόνιμα στη Χαλκίδα. Υπηρετούσε τη θητεία του στο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού 297 στη Χίο.

Πρόσφατα ο στρατιώτης ζήτησε και έλαβε αναβολή -για άγνωστους λόγους- και την Τετάρτη 27 Ιουνίου το βράδυ επιβιβάστηκε στο οχηματαγωγό «Νήσος Ρόδος» για να επιστρέψει στον Πειραιά.  

Μαζί του ήταν και ένας φίλος του από τον στρατό, με τον οποίο μάλιστα έκλεισε και μία καμπίνα. Γύρω στις 11 το βράδυ ο φίλος του στρατιώτη πήγε να κοιμηθεί, ενώ ο Τάκης Κολλιαδέλης είπε πως θα έκανε ένα τελευταίο τσιγάρο στο κατάστρωμα και θα επέστρεφε στην καμπίνα. 

Όταν έδεσε το καράβι στον Πειραιά, ο φίλος του Κολλιαδέλη εγκατέλειψε την καμπίνα και άρχισε να ψάχνει τον Τάκη, ο οποίος όμως δεν εμφανίστηκε πουθενά. 

Τότε ειδοποίησε το Λιμεναρχείο και στη συνέχεια την οικογένεια του Τάκη Κολλιαδέλη και άρχισαν οι έρευνες για την ανεύρεσή του. Αναζητήσεις γίνονται και μέσω facebook από συγγενείς και φίλους (διαβάστε εδώ


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper