Νέα δεδομένα που εκτίθεται ο Ολυμπιακός και ο παίχτης: Παρουσίασε συμβόλαιο η ΑΕΚ! Χριστοδουλόπουλος: «Υπέγραψα γιατί ήταν άκυρο»

  • 24/07/2018 -
  • |

Νέα δεδομένα που εκτίθεται ο Ολυμπιακός και ο παίχτης: Παρουσίασε συμβόλαιο η ΑΕΚ! Χριστοδουλόπουλος: «Υπέγραψα γιατί ήταν άκυρο»

Περίπου 3,5 ώρες κράτησε η εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ κατά Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Ολυμπιακού. Ο Χριστοδουλόπουλος έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, εκεί όπου εκδικάστηκαν οι προσφυγές που κατέθεσαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Τα όσα είπε ο Έλληνας διεθνής προς την πλευρά της Ένωσης - Επέμεινε για τις απειλές. Κατέθεσαν συμβόλαιο οι "κιτρινόμαυροι", με τον παίκτη να αναφέρει πως είναι άκυρο και πως δεν έχει υπογράψει στην Ένωση για τη σεζόν 2018/19. 

Ο Έλληνας επιθετικός απευθύνθηκε προς τους εκπρόσωπους της Ένωσης και τόνισε χαρακτηριστικά: “Δείξτε μου το συμβόλαιο που λέτε πως έχω υπογράψει με την ΑΕΚ”, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για τη σεζόν 2018/19».

Μάλιστα, μιλώντας προς τον αντιπρόεδρο της ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου, που εκπροσωπεί νομικά την ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Χριστοδουλόπουλος είπε: “Χαίρομαι που είναι εδώ σήμερα, διότι υπήρξε ο δικηγόρος μου στην υπόθεση του συμβολαίου μου παλαιότερα. Έτσι θα το μάθει όλη η Ελλάδα”.

Η ΑΕΚ έδειξε στη συνέχεια το συμβόλαιο που ισχυρίζεται ότι έχει και πάνω στο οποίο στηρίζεται η προσφυγή της και το έδωσε προς την έδρα της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Το συμβόλαιο δεν δόθηκε άμεσα στον Ολυμπιακό, αλλά παρουσιάστηκε στη συνέχεια στην αίθουσα.

Ο Χριστοδουλόπουλος ανέφερε ότι το μοναδικό έγγραφο που είχε υπογράψει ήταν ένα χαρτί-οδηγός στην περίπτωση που έμενε για τρίτη χρονιά στην ΑΕΚ, με την πλευρά της Ένωσης να τονίζει ότι ο παίκτης  ήταν δανεικός στους «κιτρινόμαυρους» και η ομάδα ενεργοποίησε την οψιόν για την τρίτη σεζόν.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός παραδέχθηκε τελικά ότι υπέγραψε το συγκεκριμένο έγγραφο, υποστηρίζοντας ότι το έκανε επειδή θεωρούσε πως είναι άκυρο. «Πείστηκε από τον νομικό του σύμβουλο ότι αυτό το χαρτί είναι άκυρο. Και το υπέγραψε. Ήταν και τέλος Αυγούστου, είχαμε αργήσει, θέλαμε να τελειώνουμε» ανέφερε ο μάνατζερ του.

«Μου είπε τότε ο Λυσάνδρου ότι είναι άκυρο συμβόλαιο, δεν έχει υπογραφή της ΑΕΚ και έχει ημερομηνία 1/7/2018.» ανέφερε ο παίκτης.

Τελικά, η «έδρα» έδωσε προθεσμία στις ομάδες να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι και την άλλη Παρασκευή, (03.07.2018). Λαμβάνοντας υπόψη και τη διακοπή των δικαστηρίων για το καλοκαίρι, η απόφαση και των δύο προσφυγών, αναμένεται στο τέλος Αυγούστου.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper