Αθηνά Οικονομάκου: Επιστρέφει στην θέση της μετά τον γάμο!

Αθηνά Οικονομάκου: Επιστρέφει στην  θέση της μετά τον γάμο!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μαζί με τον λίγων μηνών γιο τους Μάξιμο επέστρεψαν πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα από τη Μύκονο όπου διαμένουν όλο το καλοκαίρι, μια και ο επιχειρηματίας διατηρεί πολυτελές ξενοδοχείο στο νησί. 

Κάπως έτσι κυκλοφόρησε εκ νέου η φήμη πως προετοιμάζουν τον θρησκευτικό γάμο τους αλλά και τη βάπτιση του γιου τους. Κάτι που, φυσικά, δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε διαψεύδεται από το ζευγάρι, καθώς εδώ και χρόνια η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρεται ελάχιστα στην προσωπική της ζωή.

Αλλωστε, κάπως έτσι έγινε και ο πολιτικός γάμος της ηθοποιού με τον επιχειρηματία στο Γύθειο. Μετά την τελετή στο δημαρχείο της παραλιακής κωμόπολης της Λακωνίας στις 18 Νοεμβρίου ακολούθησε τραπέζι του ζευγαριού σε πολύ στενό συγγενικό και φιλικό κύκλο.

Σε κάθε περίπτωση, ο θρησκευτικός γάμος αλλά και η βάπτιση του μικρού θα πραγματοποιηθούν στη Μύκονο. Η ηθοποιός μάλιστα έχει ανακοινώσει μέσω instagram ήδη τις νονές του μικρού. Θα είναι η Βάσω Λασκαράκη, η Εύη Πρεβενά και η Νικόλ Παναγιώτου, επιστήθιες φίλες της Αθηνάς Οικονομάκου. Το διπλό θρησκευτικό μυστήριο -όποτε κι αν πραγματοποιηθεί- θα είναι πιο ανοιχτό σε σχέση με την πολιτική τελετή. Αλλωστε, όπως είχε δηλώσει τον Νοέμβριο η Αθηνά Οικονομάκου στο «ΤV Εθνος», θέλει ο γάμος της να είναι ένα πάρτι σιο οποίο θα βρίσκονται όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Παρά τις αρχικές πληροφορίες που την ήθελαν να έχει αποφασίσει μόνο γκεστ εμφάνιση στο υπερεπιτυχημένο «Έλα στη θέση μου» του Alpha, η ηθοποιός εδώ και αρκετούς μήνες έχει αποφασίσει την τηλεοπτική επιστροφή της. Θα εμφανιστεί στα πρώτα δύο επεισόδια της κωμωδίας και στη συνέχεια θα έχει καθημερινή παρουσία στο καστ του σίριαλ, και συγκε-κριμένα από το 20ό επεισόδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρίτος κύκλος επεισοδίων του «Ελα στη θέση μου» έχει πάρει ιρ «πράσινο φως» μέχρι και τον Απρίλιο, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως θα πάει μέχρι τον Ιούνιο, οπότε θα ολοκληρωθεί και η ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο σεναριογράφος Γιώργος Κρητικός έχει ήδη διαμορφώσει το πλαίσιο που θα πραγματοποιηθεί η επάνοδος της Φαιής, η οποία επιστρέφει αποφασισμένη να πάρει το αίμα της πίσω και για ακόμη μια φορά επιδεικνύει την κακή και δολοπλόκα πλευρά του χαρακτήρα της.
Η ηρωίδα κάνει την εμφάνισή της και στο πρώτο της ραντεβού με τον Βλάση (Γιάννης Τσιμιτσέλης) του ανακοινώνει πως το παιδί είναι δικό του. Για να δικαιολογήσει τη μακρά απουσία της, καταφεύγει για άλλη μια φορά στην αγαπημένη της συνήθεια: το ψέμα. Ετσι, ισχυρίζεται πως πέρασε μια μεγάλη και πολύ επικίνδυνη περιπέτεια και έπρεπε να εξαφανιστεί απ' όλους και απ' όλα. Ο νεαρός άντρας θα βρεθεί σε μεγάλο δίλημμα: θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην τωρινή σχέση του, τη Μίκα (Ντάνη Γιαννακοπούλου), και τη Φαιή, τον μεγάλο του έρωτα.

Παράλληλα, όμως, τελείως ξαφνικά και απροσδόκητα θα πρέπει να υπηρετήσει και τον ρόλο του πατέρα. Προφανώς, λόγω του ασυνεπούς χαρακτήρα του, δεν είναι ο πλέον κατάλληλος και θα δημιουργηθούν διάφορα ευτράπελα, ωστόσο το μικρό κοριτσάκι θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του Βλάση. Οπως βέβαια έχει αλλάξει και τη ζωή της Φαίης.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper