Πωλίνα Τριγωνίδου : Το νέο της εγχείρημα εκπλήσσει και τα πρώτα δείγματα είναι άκρως θετικά !

  • 09/10/2018 - ΜΟΔΑ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Πωλίνα Τριγωνίδου : Το νέο της εγχείρημα εκπλήσσει και τα πρώτα δείγματα είναι άκρως θετικά !

Η αθλήτρια βόλει του Πανιωνίου Πωλίνα Τριγωνίδου και γνωστή με την ενασχόλησή της με το ραδιόφωνο αλλά και την τηλεόραση επιστρέφει φέτος ακόμη πιο δυναμικά και σε ένα άλλο πόστο που δε το περιμέναμε. Αυτό της μόδας με δική της εταιρία μάλιστα που έχει να κάνει με γυναικεία ρούχα που έχουν στυλ και εκφράζουν την απλότητα. Η πανέμορφη Πωλίνα δηλώνει παρούσα και μάλιστα οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν άκρως θετικά αποτελέσματα στο νέο της εγχείρημα. Ας μάθουμε λίγα πράγματα για την εταιρία ρούχων που δημιούργησε . 

Η εταιρεία P-Rules, αν και είναι μία νέα εταιρεία στο χώρο της γυναικείας ένδυσης, διαθέτει την πείρα και το background ανθρώπων οι οποίοι ειδικεύονται πολλά χρόνια στο χώρο της ένδυσης και του γυναικείου ρούχου και αξεσουάρ. Τα ρούχα P-Rules είναι πρωτότυπα και αποτελούν σχεδιαστικές δημιουργίες.

Το όραμα…

Στόχος της εταιρείας είναι να κάνει τις γυναίκες να αγαπήσουν περισσότερο τον εαυτό τους μέσα από το ρούχο. Τα ρούχα αυτά είναι σχεδιασμένα με πολύ βαθύ νόημα. Εκφράζουν την απλότητα και ταυτόχρονα το μοναδικό στυλ της κάθε γυναίκας.

ΦΟΡΕΜΑ/Ρ38

Αυτό που σίγουρα θέλουμε να πετύχουμε είναι την αυτοεκτίμηση μέσα από το ρούχο. Δεν χρειάζεται μια γυναίκα για να είναι ποθητή, όμορφη, εντυπωσιακή και να νιώθει καλά με τον εαυτό της, να κάνει υπερβολές με τα ρούχα…

ΔΙΧΤΥΩΤΟ ΤΟΠ/Ρ37

Η Ιστορία…

Η P είχε μία ιδέα, ένα κίνητρο, μία απόφαση… να αλλάξει τους κανόνες ντυσίματος της και αντί να φοράει ρούχα που δεν την εξέφραζαν σαν άνθρωπο, αποφάσισε να αφεθεί στους δικούς της κανόνες πέρα από κάθε μόδα, πέρα από κάθε στυλ και ακολούθησε λοιπόν αυτό που της ταίριαζε περισσότερο στα θέλω της, στην προσωπικότητα της, στην απλότητα του χαρακτήρα της αλλά και στον αθλητικό της χαρακτήρα. Άρχισε να νιώθει πιο γοητευτική, ποθητή, όμορφη μέσα από το δικό της casual και αθλητικό στυλ. Το μήνυμα πέρασε στην εταιρεία και η ίδια η εταιρεία άρχισε να το περνάει σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, σε κάθε γυναίκα που ήθελε να βρει κάτι που το χαρακτήριζε η ίδια και όχι κάτι που φορώντας θα το χαρακτήριζε εκείνη, αλλάζοντας ολόκληρη την μέχρι τώρα ιδέα. Αλλάζοντας όχι μόνο στυλ, αλλά και ιδέες, νοοτροπία και γιατί όχι, αλλάζοντας τρόπο ζωής.

Slider 1

ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ/Ρ38

Αυτό άλλωστε είναι και το «μοτό» μας… Change your mind! Άλλαξε την άποψή σου, άλλαξε τα πρέπει σου, κάνε τα θέλω σου και γίνε μία γυναίκα που θα αγαπήσει τον εαυτό της μέσα από το αθλητικό και casual ρούχο και να νιώθει άνετα με τις στιλιστικές της επιλογές!

Μπείτε στο E- SHOP και κάντε τις αγορές σας - https://prules.gr/index.php?route=mobile%2Fhome

Κάντε LIKE στην σελίδα στο FACEBOOK για να ενημερώνεστε καθημερινά - https://www.facebook.com/pruleschangeyourmind/


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper