Γιώργος Παπαδόπουλος: Αποκαλύπτει στην Ελεονώρα το παρασκήνιο πίσω από τη λήξη της συνεργασίας του με τον Νότη Σφακιανάκη

Γιώργος Παπαδόπουλος: Αποκαλύπτει στην Ελεονώρα το παρασκήνιο πίσω από τη λήξη της συνεργασίας του με τον Νότη Σφακιανάκη

Το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο τραγουδιστής που θα εμφανιζόταν μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη και την Πάολα επέλεξε λίγες μέρες πριν την έναρξη του προγράμματος να αποχωρήσει από το σχήμα. Με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έριξε τις ευθύνες για την αποχώρησή του στον Νότη Σφακιανάκη καθώς όπως έγραψε αποφάσισε να του κόψει το δεύτερο πρόγραμμα.

«Η συμφωνία ήταν η εξής, Σφακιανακηςς, Πάολα, Παπαδόπουλος. Ένα πρόγραμμα Παπαδόπουλος, δεύτερο πρόγραμμα Παπαδόπουλος.Ένα πρόγραμμα η Πάολα, δύο προγράμματα η Πάολα.  Ένα πρόγραμμα Σφακιανάκης, δυο προγράμματα ο Νότης. Δεν τηρήθηκε η συμφωνία. Το να κόβει κάποιος καλλιτέχνης το πρόγραμμα του άλλου γίνεται και έχει γίνει αλλά όχι συχνά και δεν είναι σωστό. Εγώ ενημερώθηκα Τετάρτη βράδυ ότι τις επόμενες δυο μέρες που ακολουθούν θα κάνω πρόβα ένα πρόγραμμα. Και λέω «Ρε παιδιά, αφού τόσο καιρό κάνω πρόβα σε δύο προγράμματα, γιατί να κάνω ένα»; «Γιατί ο κος Σφακιανάκης αποφάσισε να σου κόψει το δεύτερο πρόγραμμα».  Απάντηση στο γιατί δεν πήρα ποτέ.

Η δική μου αντίδραση ήταν να ρωτήσω γιατί, και ήθελα να βρεθώ και με τον κύριο Σφακιανάκη και την επιχείρηση να συζητήσω όλα αυτά. Βρέθηκα με την επιχείρηση με την οποία έχω άριστες σχέσεις και με έχει στηρίξει πάρα πολύ και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε. Το προσπάθησαν πάρα πολύ, το προσπάθησα και εγώ αλλά δε γινόταν να τηρηθεί η συμφωνία όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να επιχειρήσω να συναντηθώ και με τον Νότη αλλά επειδή μάθαινα ότι είναι ανένδοτος στην άποψή του , όχι και ανακοίνωσε την αποχώρησή μου. Δε μπορούσα να κάνω αλλιώς. Είμαι ένας άνθρωπος που κρατάω το λόγο μου.

Αν πω ότι θα είμαι εκεί στις 4 θα είμαι εκεί στις 4 όχι στις 4 και 5. Αυτό μπορείς να ρωτήσεις όλους μου τους συνεργάτες, είμαι πάρα πολύ τυπικός και στις συνεργασίες μου και στη ζωή μου γενικότερα. Όταν λοιπόν κάτι που έχουμε συμφωνήσει τόσο καιρό πριν μου το σπας και το χαλάς, χαλιέμαι μέσα μου πάρα πολύ άσχημα. Ακόμα και τώρα είμαι λίγο ταραγμένος γιατί δεν έχω συνηθίσει να μιλάω για δυσάρεστα πράγματα» εξήγησε ο τραγουδιστής στην Ελεονώρα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε στην ανάρτησή του και αφορούσε στην επαλήθευση της κριτικής ως προς το πρόσωπο του Νότη Σφακιανάκη.

«Εμένα προσωπικά με είχαν πλησιάσει κάποιοι φίλοι αλλά και άνθρωποι του χώρου και μου είχαν πει για τη συνεργασία μου με τον Νότη να προσέχω. Γενικά όμως αν δε γνωρίζω κάποιον προσωπικά και δεν τον ξέρω δε μπορώ να κρίνω κάποιον. Με τον Νότη είχαμε γνωριστεί πριν 6 χρόνια όταν του είχα γράψει ένα τραγούδι. Τότε είχαμε βρεθεί για πολύ λίγη ώρα στην παρουσίαση του δίσκου του. Τον Νότη τον θαυμάζω , τον εκτιμώ και θεωρώ ότι έχει μια από τις σπουδαιότερες καριέρες στην Ελλάδα. Αν με ρωτήσεις αν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί του, θα σου έλεγα ναι θα ήθελα να του ξαναγράψω, δε ξέρω αν θα ήθελε ο ίδιος. Μπορώ να τα διαχωρίσω αυτά και επαγγελματικά και προσωπικά για αυτό όταν μου λέγανε ότι θα συναντήσεις αυτά τα πράγματα δεν έδινα σημασία. Τελικά πρέπει να πάθεις για να μάθεις», δήλωσε.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper