Κόντρα δίχως τέλος για Ανανιάδη - Γαζή! Οι πρώην πεθερές έλυσαν τις διαφορές τους στον "αέρα" εκπομπής !

Κόντρα δίχως τέλος για Ανανιάδη - Γαζή! Οι πρώην πεθερές έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα εκπομπής !

Το "έλα να δεις" έγινε στον "αέρα" της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη, "Αποκαλυπτικά Live" ανάμεσα σε δυο πρώην πεθερές!

Με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη της κ. Εύης Καραγιάννη στον παρουσιαστή και τα όσα είπε για τον γιο της Άνθιμο, την πρώην σύντροφο του, το νεογέννητο μωρό τους και το test πατρότητας, η μητέρα της Μαρίας Νεφέλης Γαζή, θέλησε να παρέμβει σήμερα τηλεφωνικά! 

Η κ. Άννα Μαρία Δαλιάνη, μητέρα της πρώην συντρόφου του Άνθιμου Ανανιάδη ξέσπασε και για τα όσα άκουσε να λέει χθες στην κάμερα της εκπομπής η κ. Εύη Καραγιάννη αλλά και κατά του Μένιου Φουρθιώτη ο οποίος χθες έκανε έκκληση στην Μαρία Νεφέλη Γαζή να αφήσει τον Άνθιμο να δει το παιδί του με αφορμή τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

"Θέλω να διευκολύνω την κ. Καραγιάννη η οποία δεν γνωρίζει αν έχει γίνει κάτι και τι έχει γίνει! Για να μάθει την αλήθεια μπορεί να απευθυνθεί στο ΑΤ Ομονοίας που πήγε το ζευγάρι και να ζητήσει με τον δικηγόρο της τα χαρτιά της μήνυσης που έγινε εκεί.

Δεύτερο, μπορεί να απευθυνθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών και να ζητήσει και από εκεί, γνωμάτευση που αφορά το παιδί μου και από εκεί και πέρα ίσως και να καταλάβει τι έγινε. " ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Άννα Μαρία Δαλιάνη.

Αναφερόμενη στον Άνθιμο Ανανιάδη τόνισε: "Είναι ηθοποιός και τα θλιμμένα ματάκια του Άνθιμου Ανανιάδη δεν θα πρέπει να σας λένε πολλά... " είπε.

Σε ερώτηση του Νάσου Γουμενίδη αν η Μαρία Νεφέλη Γαζή έχει υποστεί ξυλοδαρμό από τον Άνθιμο, απάντησε θετικά και ξεκαθάρισε πως αυτός είναι ο λόγος που είχαν καταλήξει στο Α.Τ Ομονοίας και κατέθεσαν μηνύσεις ο ένας στον άλλον.

Όσο για τον λόγο της βιαιοπραγίας και του ξυλοδαρμού που ανέφερε η μητέρα της Μαρίας Νεφέλης Γαζή, δεν θέλησε να τον αποκαλύψει και απάντησε στον Μένιο Φουρθιώτη: "Αυτό δεν θα σας το απαντήσω στον "αέρα"!"

Σε ερώτηση που της έγινε και αφορούσε στο γιατί δεν αφήνουν τον Άνθιμο Ανανιάδη να δει το παιδί του, απάντησε: "Το test dna το ζητάει ο κ. Ανανανιάδης, άρα αμφιβάλλει για την πατρότητα. Άρα αφού θεωρεί ότι δεν είναι δικό του παιδί γιατί θέλει να το δει; Δεν αρνηθήκαμε ποτέ να γίνει test dna. Μπορεί με ένδικα μέσα να υποχρεώσει την κόρη μου να κάνει το test, όμως ο Άνθιμος έχει δηλώσει σε φιλικό του πρόσωπο πως δεν πρόκειται να το κάνει γιατί δεν θέλει να το κάνει γιατί δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες." είπε η μητέρα της Μαρίας Νεφέλης Γαζή.

 

Μάλιστα τόνισε πως αν η κόρη της πάει να κάνει το test dna θα είναι σαν να παραδέχεται ότι ο Άνθιμος είναι... κερατάς!

Στην συζήτηση παρενέβη τηλεφωνικά και ο κ. Φώτης Ιακωβίδης, ξάδερφος του Άνθιμου Ανανιάδη όμως. "Είναι το καλύτερο παιδί, απλά θέλει να βεβαιωθεί ότι είναι δικό του το παιδί. Είναι ψέμα η βιαιοπραγία! Ο Άνθιμος δεν σηκώνει χέρι να πειράξει ούτε μυρμήγκι!" είπε μεταξύ άλλων.

Όσο στο γιατί το πρώην ζευγάρι, δεν πάει συναινετικά να κάνει το test πατρότητας; Η κ. Άννα Μαρία Δαλιάνη ξεκαθάρισε πως έχουν χαλάσει ως οικογένεια πολλά λεφτά εξαιτίας του ηθοποιού, για μηνύσεις και εξετάσεις και πλέον δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν κάτι τέτοιο. "Ας πάει να τη ζητήσει ο κ. Ανανιάδηςε, να αναλάβει όλα τα έξοδα και θα πάμε" είπε.

 

Ο Μένιος Φουρθιώτης μάλιστα έδωσε από τον "αέρα" της εκπομπής εντολή στον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια να κινήσει τις διαδικασίες για να πάνε συναινετικά να πραγματοποιήσουν το τεστ πατρότητας και τόνισε πως θα πληρώσει εκείνος όλα τα έξοδα. Αυτό όμως δεν το δέχτηκε αυτό η μητέρα της Μαρίας Νεφέλης Γαζή και τόνισε πως μόνο αν πάει η εντολή με χαρτί εισαγγελέα στην κόρη της, θα πραγματοποιήσουν το test.

Η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη, παρενέβη τηλεφωνικά και ξέσπασε κατά την πρώην.... συμπεθέρας της! "Όταν πήγα να συμπαρασταθώ στα παιδιά στο ΑΤ, η κ. Δαλιάνη μου είπε "Θα δεις τι θα πάθει ο γιος σου! Θα τον ξεφτυλίζω δημόσια.". Ήμουν εκεί, το κορίτσι ήταν ελαφρά ντυμένο αφού ήταν καλοκαίρι. Δεν είχε πουθενά χτυπήματα και μελανιές." ανέφερε μεταξύ άλλων.

πηγή youweekly.gr

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper