Δεν φαντάζεστε τι μπόνους μοίρασε στους εργαζόμενους ο Καρέλιας!

Δεν φαντάζεστε τι μπόνους μοίρασε στους εργαζόμενους ο Καρέλιας!

Μπόνους αλλά και δωρεές σε κοινοφελή ιδρύματα μοίρασε για μία ακόμη χρονιά η καπνοβιομηχανία Καρέλιας. 

Το συνολικό ποσό το οποίο θα διαθέσει η εταιρεία σε εργαζόμενους και προσφορές ξεπερνά τα 3,7 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό το οποίο έχει διαθέσει ποτέ η εταιρεία.

Όπως ανακοίνωσε ο Ανδρέας Καρέλιας στην ομιλία του προς τους εργαζομένους: 

- H ενίσχυση για το εορταστικό τραπέζι θα είναι φέτος αυξημένη και θα φτάσει τα 220 ευρώ καθαρά για κάθε εργαζόμενο στην εταιρεία.

- Το επίδομα παρουσίας θα είναι και αυτό φέτος αυξημένο και θα φτάσει τα 900 ευρώ καθαρά. Το επίδομα αυτό το δικαιούνται όσοι δεν έλειψαν ούτε μία μέρα από την εργασία τους. Πέρσι το επίδομα αυτό το έλαβε το 84% των εργαζομένων.

- Ο κάθε εργαζόμενος, που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.500 ευρώ καθαρά.

- Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά πέτυχαν στα παραπάνω Ιδρύματα μέσα στο 2018, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση 500 ευρώ καθαρά.Παράλληλα, η εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2018.

- Όπως είπα και στην αρχή της ομιλίας μου, φέτος κλείσαμε 130 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Προκειμένου να τονίσουμε αυτήν την χρονιά ορόσημο, θα πάρουμε τα 130 χρόνια, θα τα πολλαπλασιάσουμε επί 10, και έτσι κάθε εργαζόμενος, θα λάβει πέραν των όσων είπα πριν, επιπλέον 1.300 ευρώ καθαρά.

- Εργαζόμενοι των οποίων οι μηνιαίες αποδοχές είναι κάτω από 2.500 ευρώ θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση, πέραν των 1.300 ευρώ, επιπλέον 400 ευρώ, ήτοι 1.700 ευρώ.

- Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές κάτω από 1.700 ευρώ, θα λάβουν πέραν των 1.300 ευρώ και των 400 ευρώ, μία ακόμη πρόσθετη έκτακτη οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ, ήτοι 2.300 ευρώ καθαρά.Επίσης:

- Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως και 1.200 ευρώ και οι οποίοι έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν, πέραν των όσων ανέφερα παραπάνω, επιπλέον 450 καθαρά για κάθε ανήλικο παιδί.

- Ο κάθε λαχνός της σημερινής γιορτής είναι για φέτος αυξημένος και φτάνει τα 850 ευρώ καθαρά.

Όπως κάθε χρόνο, όλες οι παραπάνω παροχές θα δοθούν καθαρές. Δηλαδή, η Εταιρεία θα καλύψει με δικά της χρήματα, όλους τους φόρους και τις κρατήσεις που αναλογούν στους εργαζομένους.

Παράλληλα, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την κοινωνία, τους ανθρώπους γύρω μας και τους φορείς εκείνους που πραγματικά έχουν ανάγκη την στήριξή μας. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, η εταιρεία μας αποφάσισε να ενισχύσει με το συνολικό ποσόν των 550 ευρώ ως εξής:

- Το Πρώτο Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Καλαμάτας με το ποσόν των 100 ευρώ

- Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καλαμάτας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) με το ποσόν των  50.000

- Το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων Και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Μεσσηνίας με το ποσόν των  60.000

- Το Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Μεσσηνίας (ΣΥ.Φ. ΑΜΕΑ) με το ποσόν των  50.000

- Τα Παιδικά Χωριά SOS Καλαμάτας με το ποσόν των 75.000

- Το Νοσοκομείο Καλαμάτας με το ποσόν των 75.000

- Το Χαμόγελο του Παιδιού με το ποσόν των 150.000.

Πηγή: reader.gr


Προέλευση: usay.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper