ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Ν.Δ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Ν.Δ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ως όλες οι πληροφορίες "δείχνουν", νέος Πρόεδρος της Ν.Δ. θα είναι ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στα μισά περίπου της καταμέτρησης, κατάφερε να ξεπεράσει τον έτερο διεκδικητή της ηγεσίας της Ν.Δ., Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος από την αρχή της καταμέτρησης κατάφερε να "πάρει κεφάλι", με τη διαφορά όμως να βαίνει μειούμενη, όσο ο βαθμός ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων μεγάλωνε.

Ειδικότερα, "μπροστά" πέρασε για πρώτη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 50,15%, έναντι 49,82% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στο 50,82% της Επικράτειας, στη "μάχη" της ανάδειξης του νέου Προέδρου της Ν.Δ.

Μάλιστα, ένας εκ των διεκδικητών της προεδρίας της Ν.Δ. κατά τον α' γύρο, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, όχι μόνο "επιβεβαιώνει" αυτή τη δυναμική ανόδου του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά τον "χρήζει", ήδη, νέο Πρόεδρο, με δύο αναρτήσεις του στο twitter:

«Συγχαρητήρια στο ΝΕΟ Πρόεδρο! Από αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για μια μεγάλη, ενωμένη, ανανεωμένη και δυνατή Νέα Δημοκρατία!» και «Και για όσους ΕΜΕΙΝΑΝ με την απορία: Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη!», έγραψε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.


[21:55]: Στο 69% της ενσωμάτωσης, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 51,2%, έναντι 48,8% του κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

[22:00]: Για διαφορά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, που μπορεί να πλησιάσει ακόμη και τις οκτώ ποσοστιαίες μονάδες κάνουν λόγο πληροφορίες από τη "Συγγρού".

[22:31]: Στο 75,02% της ενσωμάτωσης, "μπροστά" ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 51,6%, έναντι 48,4% του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, αυξάνοντας τη μεταξύ τους διαφορά.

[22:50]: Στο 78% της επικράτειας: Κυριάκος Μητσοτάκης: 51,73%, Βαγγέλης Μεϊμαράκης: 48,27%.

[22:51]: Συγχαρητήριο τηλεφώνημα και "καλή επιτυχία" του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

[23:26]: Αύριο θα ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ., όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κ.ΕΦ.Ε. του Κόμματος, Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος αφού συνεχάρη τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του, ανακοίνωσε πως, τα ποσοστά των δύο υποψηφίων στο 70% της ενσωμάτωσης έχουν ως εξής: Κυρ. Μητσοτάκης: 51%, Ευ. Μεϊμαράκης: 49%.

[23:27]: "Κυριάκο, συγχαρητήρια. Πέτυχες μία μεγάλη νίκη. Νίκη αρχών, νίκη των ιδεών μας, νίκη ανανέωσης. Για τη ΝΔ ξεκινάει μια καινούρια σελίδα ενότητας, όπου δεν περισσεύει κανείς. Θέλω να συγχαρώ επίσης τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το ήθος και το διαχρονικό του αγώνα για τη ΝΔ, που είναι το σπίτι μας. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε. Όλοι μαζί θα νικήσουμε.", το μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

[00:06]: Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο νέο Πρόεδρο του Κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως ανακοίνωσε ο μεταβατικός Πρόεδρος του Κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης.


Προέλευση: epoli.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper