Ποιοι είμαστε ; NewsPistol.gr ! Έρχεται ανανεωμένο το site μας σε λίγες μέρες ! Κλείσαμε αισίως 8 χρόνια παρέας

Ποιοι είμαστε ;  NewsPistol.gr ! Έρχεται ανανεωμένο το site μας σε λίγες μέρες ! Κλείσαμε αισίως 8 χρόνια παρέας

Δεν είναι επιχείρηση το Newspistol.com αλλά σύμπλεγμα ανθρώπων που  σας ενημερώνει με ακρίβεια και ειλικρίνεια. Αυτό που ζητώ σαν συντονιστής αυτού του portal είναι να κριθούμε αυστηρά γιατί έτσι θα γίνουμε καλύτεροι. Το μόνο σίγουρο είναι οτι κάνουμε το χόμπι μας ουσία εδώ και 8 χρόνια . Προετοίμαζα αυτή την προσπάθεια αρκετούς μήνες μαζί με τον καλό μου φίλο Παναγιώτη Πέρρο και στις 24 Σεπτεμβρίου του 2012  καταφέραμε  να είμαστε εδώ στην παρέα σας. Οι φίλοι και οι φίλες που  είναι στην παρέα μας καθημερινά , έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν ειδήσεις χωρίς κιτρινισμό αλλά με εγκυρότητα. Τηλεόραση, μουσική, θέατρο, life style, πολιτική, ιστορία , πολιτισμός,αθλητισμός και διακόσμηση είναι οι κατηγορίες που μας απασχολουν στο σύνολο. Έχουμε πολλές συννετεύξεις, καθώς και κείμενα απο νέα παιδιά που  υπογράφουν για πρώτη φορά τα ρεπορτάζ τους απο σχολές δημοσιογραφίας. Επίσης έχουμε κανάλι στο Youtube με πολλά θέματα και βίντεο απο όλο τον πλανήτη. 

Ο Στέφανος Κόκκαλης -αυτό το σπάνιο ταλέντο-  προτείνει και μοιράζεται  μαζί σας μουσικά νέα και προτάσεις απο τον έντεχνο χώρο και οχι μόνο. Όλα αυτά τα χρόνια είναι μαζί μου και από τις Εκδόσεις Αστάρτη έχει κυκλοφορήσει και τα βιβλία του μέσα απο τα κειμενα του που διαβάζετε όλοι σας κάθε Δευτέρα.  Μέσα απο το Newspistol.gr  υπάρχει ενημέρωση απο την ελληνική μας ομογένεια στην Αμερική. 
Αυτοί είμαστε λοιπόν... Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου όλα μου τα φιλαράκια για την στήριξή τους και σ αυτό το εγχείρημα που τρέχει εδώ και οχτώ χρόνια. Απο αρχές Σεπτεμβρίου αλλάζουμε ριζικά. Αλλάζουμε το logo μας. Χρώματα , γραμματοσειρές. Περιμένω εντυπώσεις ! 

Χάρης Λέμπιδάκης


2 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

24/09/2012 - 13:42 - πασχαλη μαριεττα: καλη αρχη απο την καρδια μου

24/09/2012 - 14:05 - πασχαλη μαριεττα: καλη αρχη απο την καρδια μου

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper