Tρικυμία στον Ηρακλή Ψαχνών!

Tρικυμία στον Ηρακλή Ψαχνών!

Δεν έχει πρωτάθλημα στη Γ' Εθνική την Κυριακή, αλλά στον Ηρακλή Ψαχνών επικρατεί τρικυμία μετά τα διοικητικά προβλήματα που προέκυψαν αυτή τη βδομάδα και ψάχνουν να ξαναφέρουν την ηρεμία στην ομάδα.

Μετά τις παραιτήσεις της προέδρου Ίριδας Νίκου και του γεν. γραμματέα Γρηγόρη Σπήλιου, η κατάσταστη παραμένει ρευστή αλλά και χωρίς ...ρευστό προκειμένου ο "ροπαλοφόρος" να κινηθεί για μεταγραφές.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο Ηρακλής με το υπάρχον ρόστερ δεν θα καταφέρει να σώσει την κατηγορία και ζητείται άμεσα διοικητική σταθερότητα.

Τούτη την ώρα οι δύο άνθρωποι που τρέχουν τις υποχρεώσεις της ομάδας είναι ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Σιγανός και ο γεν. αρχηγός Δημήτρης Γιαννούτσος.

Ο δεύτερος δε, φέρεται να διαβεβαίωσε τους ποδοσφαιριστές ότι μέχρι τη Δευτέρα στον Ηρακλή θα υπάρχει "ολοκληρωμένη" διοίκηση και νέος προπονητής, ενώ οι παίκτες από τη μεριά τους έβγαλαν ανακοίνωση στήριξης στα πρόσωπα των Σιγανού και Γιαννούτσου.

Όσον αφορά την απερχόμενη διοίκηση, από χθες το βράδυ ο πρώην πλέον γεν. γραμματέας Γρηγόρης Σπήλιος ισχυρίζεται ότι συναντήθηκε με Αθηναίο επιχειρηματία (τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά), με τον δεύτερο να προτίθεται να αναλάβει την ομάδα (έχοντας δίπλα του τη Νίκου και τον Σπήλιο), βάζοντας σε πρώτη φάση το ποσό των 50.000 ευρώ!

Στον Ηρακλή Ψαχνών πάντως, τα εναπομείναντα μέλη της διοίκησης απ' ότι φαίνεται δεν βλέπουν πολύ ...ζεστά την παραπάνω πρόταση (διατηρούν τις επιφυλάξεις τους) κι εντός της ημέρας πιθανόν να υπάρξει νέα επικοινωνία Σιγανού - Σπήλιου για να ξεκαθαρίσει μια και καλή το ζήτημα.

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί ένα τέτοιο θέμα να πλανάται για μέρες πάνω από την ομάδα και πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα, είτε θετικά, είτε αρνητικά μέχρι την επόμενη Κυριακή (24 Γενάρη) που η ομάδα θα εξορμήσει στην Τρίπολη για ν' αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό.



Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper