Ζεστάθηκαν οι γηπεδούχοι ...πάγωσαν οι φιλοξενούμενοι στο γήπεδο Αυλωναρίου

Ζεστάθηκαν οι γηπεδούχοι ...πάγωσαν οι φιλοξενούμενοι στο γήπεδο Αυλωναρίου


Η αναμέτρηση Αυλωνάρι-Ολυμπιακός Χαλκίδας για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Εύβοιας επρόκειτο να είναι η πρώτη του 2016 για τις δυο ομάδες αλλά το ματς αναβλήθηκε λόγω χιονιού που είχε σκεπάσει το γήπεδο Αυλωναρίου τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς.

Ο αγώνας έγινε σήμερα κι αφού είχε προηγηθεί πάλι χιονόπτωση που έκανε ιδιαίτερα βαρύ τον αγωνιστικό χώρο (φωτό). Το ματς διεξήχθη κάτω από τσουχτερό κρύο και ο γηπεδουχος ΑΟ Αυλωναρίου ...ζεστάθηκε κερδίζοντας 2-1 παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο.

Αντίθετα, ...παγωμένοι έφυγαν από το Αυλωνάρι οι ερυθρόλευκοι της Χαλκίδας αφού η νέα ήττα (4η συνεχόμενη και 8η συνολικά) τους κρατά πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. 2-1

Πιο αποφασισμένοι παρουσιάστηκαν οι γηπεδούχοι, στάθηκαν και λίγο τυχεροί στο πρώτο γκολ, πέτυχαν κι άλλο ένα θαυμάσιο σε εκτέλεση και απέσπασαν μια σημαντική νίκη από την ομάδα της Χαλκίδας που πίεσε στο τέλος αλλά είχε πάλι φανερή την επιθετική του δυστοκία. Το ματς γενικά ήταν πολύ καλό παρά το κρύο, πολύ δυνατό και με αρκετές φάσεις στις δυο εστίες, ενώ είχε και δυο αποβολές.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΑ ήταν αυτός που ...ζεστάθηκε πιο γρήγορα και κυριάρχησε δημιουργώντας αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Το γκολ, όμως, ήρθε από μια άτυχη στιγμή του γκολκίπερ Σολογιάννη. Στο 26' βγήκε για ν' αποκρούσει σέντρα που έγινε από παίκτη των γηπεδούχων, και στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα αυτή κοντραρίστηκε στο στήθος του Κοτρόζου και άργα, αλλά ...βασανιστικά για τον Ολυμπιακό, κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 55' έγινε το 2-0 από υπέροχη ασίστ του Μακρή και θαυμάσιο σουτ του  Ηλία Δήμου που ...εκτέλεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ και πέτυχε το 7ο γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ του ΑΟΑ). Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έγινε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι.

Αρχικά έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Μπαϊμπάκη που αγωνίστηκε για πρώτη φορά (μεταγραφή από τον Εύριπο). Στη μία απ' αυτές και μετά από έξοχη προσπάθεια κι  εξ ίσου καλό σουτ ...νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Αυλωναρίου Κότσαρη.

Ο γκολκίπερ του ΑΟΑ έπαιξε κι αυτός για πρώτη φορά με τους γηπεδούχους (μεταγραφή από τον Ταμυναϊκό) και στο β' 45λεπτο αναδείχθηκε σε κορυφαίο των νικητών με την επέμβαση στο σουτ του ΜπαΊμπάκη αλλά και τη γενικότερη παρουσ΄'ια του κάτω απ' τα δοκάρια της νέας του ομάδας.

Ο Ολυμπιακός που μείωσε με κεφαλιά του Αντωνάτου στο 77' δεν σταμάτησε να πιέζει μέχρι το τέλος αλλά ξαναγυρίζει στη Χαλκίδα χωρίς βαθμό.

Ο διαιτητής Βασίλης Βελέντζας απέβαλε στο 65' τον Κοτρόζο του Αυλωναρίου και πέντε λεπτά αργότερα τον Μπαϊμπάκη του Ολυμπιακού

Βαθμολογία Α' κατηγορίας Εύβοιας

Βαθμολογία Α' κατηγορίας Εύβοιας
[20/01/2016 - 17:13]

Και η επόμενη αγωνιστική ...περισσότερα





Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper