Ο Γιάννης Ρουσσουνέλος των Kings μιλάει για τα παιδικά του χρόνια και τις απαγορευμένες ουσίες!

Ο Γιάννης Ρουσσουνέλος των Kings μιλάει για τα παιδικά του χρόνια και τις απαγορευμένες ουσίες!

Τα τελευταία πέντε χρόνια σπάνε τα κοντέρ στο ελληνικό Youtube. Ο Γιάννης Ροσσουνέλος τρίβει τα χέρια του με το ντεμπούτο της εκρηκτικής Εμμενουέλας, αφού η νεαρή τραγουδίστρια πήρε δέκα με τόνο στην πρώτη της εμφάνιση στο πλευρό του!

Οι δυο τους αποκάλυψαν την σχέση τους με τις απαγορευμένες ουσίες και εκμυστηρεύτηκαν αποκλειστικά στο youweekly.gr τι ήταν αυτό που τους έσωσε και δεν έμπλεξαν!

Τη νύχτα είναι πιο εύκολο να δεις... απαγορευμένες ουσίες. Τι λέει όμως ο Γιάννης; Έχει δει απαγορευμένες ουσίες; "Εννοείται, Όχι μόνο στη νύχτα, και στη μέρα, και στο μεσημέρι, και στο απόγευμα... Πιτσιρικάς είχα παρέες που ήταν μέσα σε αυτά τα κόλπα, τα έχω δει να γίνονται μπροστά μου, αλλά ήμουν πάντα απόμακρος από τέτοιες καταστάσεις, ειδικά από σκληρά ναρκωτικά. Έχω χάσει πολλούς φίλους, κυρίως από ηρωίνη. Ξεκίνησαν από ένα απλό τσιγάρο στα 18, που στα 24 όμως σκοτώνει... Παίζει μεγάλο ρόλο η οικογένεια" λέει αφοπλιστικά και αποκλειστικά στο περιοδικό. 

Το γεγονός ότι έχασε φίλο από ναρκωτικά, έπαιξε ρόλο στο να μην δοκιμάσει απαγορευμένες ουσίες; Ο Γιάννης μας απαντάει πως: "Όχι! Δεν θα δοκίμαζα έτσι κι αλλιώς. Είμαι επιρρεπής στις κακές, θα μπορούσα να είχα μπλέξει, αλλά είχα τη μητέρα μου που με μεγάλωσε και με έκανε να έχω τύψεις με τον δικό της ευγενικό τρόπο, οπότε δεν δοκίμασα ποτέ τίποτα.

Όμως ούτε η Εμμανουέλα έχει δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά. Ο λόγος; "Ήμουν σε ένα προστατευμένο περιβάλλον και δεν τα είχα μπροστά μου. Αν έψαχνα να τα βρω, ίσως να τα έβλεπα, 1-2 φορές που έγιναν κάποια πράγματα μπροστά στα μάτια μου δεν το κατάλαβα, αλλά μου το είπαν. Από τους γονείς μου ήταν ένα μεγάλο "όχι" τα ναρκωτικά. Μου το είχαν περάσει πολύ έντονα, όπως και ότι όταν έχεις οικογένεια δεν απιστεί. Η μάνα μου έδωσε όλη της τη ζωή για να μεγαλώσει τα αδέρφια μου και εμένα, έχει πολύ ψηλά την αξία της οικογένειας!" αποκαλύπτει η όμορφη τραγουδίστρια.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper