Έχει NOVA - Θέλει και βαράκια ο Παπαγεωργόπουλος

Έχει NOVA - Θέλει και βαράκια ο Παπαγεωργόπουλος

Εγκλιματίζεται σιγά - σιγά στις Φυλακές ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος που έχει καταδικαστεί σε ισόβια. Δεν τον εγκαταλείπει και το μικρόβιο της ενασχόλησης με τα κοινά και ως "δήμαρχος της φυλακής" απευθύνει αιτήματα για όργανα γυμναστικής.

Σε επιστολή του πριν λίγες μέρες έγραψε σχετικά:
«Η φυλακή είναι γεμάτη από νέους ανθρώπους. Παλικάρια που θέλουν κάπου να διοχετεύσουν την ενεργητικότητά τους. Μια λύση, μια διέξοδος είναι η άσκηση με βάρη. Γυμνάζεσαι, κουράζεσαι, ξεχνιέσαι….

Πήγα και εγώ τις προάλλες να κάνω λίγα βάρη, να θυμηθώ τα νιάτα μου.

Τα βάρη της φυλακής είναι τακτοποιημένα σε μια γωνιά της «αυλής» σε ένα χώρο που οι γυμναζόμενοι κρατούν πάντα καθαρό. Έσκυψα να σηκώσω ένα. Η «μπάρα» από ξύλο! Τα «βάρη» πλαστικά μπουκάλια γεμάτα άμμο και νερό, δεμένα με λωρίδες από κουβέρτες επάνω στην ξύλινη μπάρα!

Τραγική η κατάσταση, αλλά αν έχεις όρεξη δεν σε σταματά τίποτε. Δίπλα μου τα βάρη ανεβοκατέβαιναν…Θα παρακαλέσω λοιπόν την Κούλα την Γιαννακίδου, την παλιά μου συναθλήτρια –μεγαλύτερος στην ηλικία   εγώ, μικρότερη αυτή- που είναι σήμερα Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού να μας στείλει εδώ στα Διαβατά 2-3- μπάρες μεγάλες και 3-4 μικρές με τα ανάλογα βάρη, να δώσουμε διέξοδο στην ενέργεια που μας περισσεύει !…

 Θέλουμε να γυμναστούμε….».

Ενδιαφέρουσα είναι και η συνέντευξη που έδωσε σε Κυριακάτικη εφημερίδα, όπου σημειώνει ότι στη φυλακή έχει NOVA, ενώ στο σπίτι του δεν είχε. Διαβάστε χαρακτηριστικό απόσπασμά της συνέντευξης που θα δημοσιευτεί αύριο:

«...
-Εχετε κάνει φιλίες μέσα στη φυλακή;

-Ναι, βέβαια, με όλους χαιρετιόμαστε, μιλάμε.

-Πώς σας αποκαλούν;

-Δήμαρχε. Ετσι με φωνάζουν. (γέλια)

-Δήμαρχο της φυλακής;

-Ναι, ναι, έτσι ακριβώς. (γέλια)

-Τηλεόραση δεν υπάρχει για να ξεχαστείτε;

-Εχουμε τηλεόραση.

-Ποια προγράμματα παρακολουθείτε;

-Εγώ στο σπίτι μου δεν είχα, πώς το λένε… αυτό που βλέπεις τα ματς;

-Εννοείτε τη NOVA;

-Ναι! Στο σπίτι μου δεν είχα NOVA. Και εδώ στη φυλακή έχουμε και NOVA και βλέπουμε συνέχεια αθλητικά. Βάζουμε ο καθένας μας από 9 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος τον μήνα, για να έχουμε ΝOVA.

-Εσείς πληρώνετε για τη συνδρομητική τηλεόραση;

-Ναι, βέβαια. Πληρώνουμε από 8-9 ευρώ τον μήνα. Να και κάτι καλό που έχουμε εδώ και δεν το είχα στο σπίτι μου....»


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος