Εβδομαδιαία πρόβλεψη από την Αλεξάνδρα Καρτά. 22 με 28 Μαρτίου !

  • 22/03/2021 - ΖΩΔΙΑ - Αλεξάνδρα Καρτά
  • |

Εβδομαδιαία πρόβλεψη από την Αλεξάνδρα Καρτά. 22 με 28 Μαρτίου !

[Οι σχέσεις έχουν την τιμητική τους] 

 

Αυτή η εβδομάδα χρωματίζεται από την Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 28/3. Θα υπάρξει μία δυναμική στις σχέσεις και θα ευνοηθούν τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, του πρώτου δεκαημέρου, [Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι].  

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτές τις μέρες γίνεται κάτι μαγικό στην ζωή σας, μία ενεργοποίση σε προσωπικό επίπεδο, που μπορεί να μην το επιδιώξετε, αλλά θα σας βγει πολύ θετικά το επόμενο διάστημα. Είστε πολύ κοντά στο να αποκαθηλώσετε τα λάθη του παρελθόντος και να μπείτε σε μία νέα πολλά υποσχόμενη περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, θα υπάρξουν καλές συνθήκες, τόσο οικονομικές, όσο και συναισθηματικές, που θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά στην καθημερινότητα σας. Επίσης ένα οικογενειακό θέμα θα βρει την λύση του, ακόμη και αν ο τρόπος δεν θα είναι και τόσο συμβατός με την γενικότερη αποδοχή των άλλων. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, οι μέρες αυτές είναι αρκετά θετικές, με μία μικρή παραφωνία στις 24/3, σε εκείνους που έχουν γενέθλια στις 1, 2, 3 Ιουνίου. Εκείνη την ημέρα καλό είναι να προσέξετε την τάση ατυχημάτων, αλλά και τα λόγια που μεταφέρετε. Γενικότερα όμως, θα έχετε μία πολύ θετική περίοδο, με πρόσωπα που θα στηρίξουν τις επιθυμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματική ανύψωση θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα, εφόσον πολλά θέματα θα βοηθηθούν από την Πανσέληνο στις 28/3. Βέβαια στις 24/3, θα υπάρξουν ανατροπές και παρεξηγήσεις, που έχουν τις ρίζες τους σε μία κακή διαχείριση από σας, σε υποθέσεις που είχαν ξεκινήσει σε λάθος βάση. 

ΛΕΩΝ

Ένα θετικότατο άνοιγμα αυτή την χρονική διάρκεια, σε κάθε τι που σας απασχολεί. Θα έχετε επίσης την δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, που σίγουρα θα υπάρξουν καλές προοπτικές και τύχη. Η Πανσέληνος στις 28/3, βοηθά να κάνετε ένα ταξίδι ή να επιτύχετε σε πνευματική εργασία, ενώ θα βάλετε βάσεις σε μία παλιά σας επιθυμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευκαιρίες και καλή τύχη σε οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά θέματα, κυρίως εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Μία παραφωνία αυτή την εβδομάδα στο καλό κλίμα που υπάρχει, θα είναι στις 24/3, όπου ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα έρθει σε σύγκρουση, με τον πολεμιστή Άρη, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. 

ΖΥΓΟΣ

Πρωταγωνιστές των ημερών θα βρεθείτε εσείς οι Ζυγοί, κυρίως των πρώτων ημερών. Η Πανσέληνος στις 28/3, στο δικό σας δεκαήμερο, θα είναι αρκετά θετική σε ότι σκεφτείτε να κάνετε. Η προσωπική σας ζωή θα έχει ενδιαφέρον και ίσως παρουσιαστεί το πρόσωπο που θα καθηλώσει ευχάριστα τα συναισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, υπάρχουν πολλά πράγματα που σας κάνουν να βρίσκεστε και πάλι στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Είτε με θετικό, είτε με αρνητικό τρόπο, θα βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων. Η Πανσέληνος στο τέλος αυτής της εβδομάδας, θα σας δώσει λίγο χρόνο, να σκεφτείτε πιο καθαρά, τα επόμενα σας βήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανήκετε στα πύρινα ζώδια, που αυτή την περίοδο στέκονται θετικά στις εξελίξεις, ακόμη και αν δεν είναι πολύ εμφανές το εύρος των αλλαγών. Έτσι θα πρέπει να σκεφτείτε τον χρόνο που πρέπει να διαθέσετε για τον κάθε τομέα που σας απασχολεί, βάζοντας μία πινελιά επιτυχίας. Ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί από 22 -30 Νοεμβρίου, θα έχετε σίγουρα επιτυχία στην προσωπική σας ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσουν έντονα κάποια επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, που αν τα διαχειριστείτε σωστά και χωρίς έπαρση, θα βρεθείτε να απολαμβάνετε την επιτυχία σας. Στις 24/3, φροντίστε να μην αφήσετε τον παρορμητισμό, να κάνει κακό στις σχέσεις, με άτομα από το περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φιλόδοξα τα σχέδια που θα κάνετε το διάστημα αυτό, με πρωταγωνιστή την προσωπική σας ζωή. Είναι η περίοδος που θα αναλάβετε να αποτινάξετε ότι σας κρατά δέσμιους, σε μία πάγια καθημερινότητα, ενώ κάποιοι από σας θα ζήσετε μία δημιουργικότατη περίοδο. 

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, θα υπάρξουν σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες, για τουλάχιστον ένα μήνα, όπου θα πρέπει να δείτε με την πρέπουσα προσοχή. Ίσως επίσης να πρέπει να διεκδικήσετε ένα ακίνητο, ή να ανανεώσετε τον χώρο που ζείτε. Στην προσωπική σας ζωή, θα γίνεται πιο διεκδικητικοί και ίσως να πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους. 



 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper