Για πρώτη φορά η Άννα Μαρία Βέλλη: " Εάν φλέρταρα με τον Νίκο δεν υπήρχε περίπτωση να μου έλεγε όχι. Κάποια στιγμή κάναμε πλάκα και του είπα έλα να το πουλήσουμε σωστά για να πάμε τελικό " !

Για πρώτη φορά η Άννα Μαρία Βέλλη:  Εάν φλέρταρα με τον Νίκο δεν υπήρχε περίπτωση να μου έλεγε όχι. Κάποια στιγμή κάναμε πλάκα και του είπα έλα να το πουλήσουμε σωστά για να πάμε τελικό  !

Για τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο Survivor, αλλά και τον σύντροφό της μίλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής της στο Love It, η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Είχα πει σε όλη την κόκκινη ομάδα “Πιστεύω ότι αν βγει ο Νίκος υποψήφιος θα είναι ο πιο δημοφιλής, γιατί αν ήμουν 19 χρόνων όλες τις ψήφους μου θα τις έδινα στον Μπάρτζη”. Είχα πει ότι αν τον έβλεπα στην τηλεόραση θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

Αναφερόμενη στη στιγμή που «λύγισε» μέσα στο Survivor αποκάλυψε: «Ο Αλέξης έχει μιλήσει πολλές φορές υποτιμητικά για τις γυναίκες. Δεν έκλαιγα επειδή πίστευα ότι η σχέση μου δεν με ξέρει και ότι θα έχω πρόβλημα με αυτό. Έκλαιγα από τα νεύρα μου γιατί έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που υποτιμούν τις γυναίκες. Έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου για να καταφέρω κάτι και έχω ακούσει ότι το έχω κάνει στις πλάτες ανδρών».
Για τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη είπε: «Είμαι πολύ κοντά και με τον James και με τον Νίκο. Είναι οι πιο δυνατές μου σχέσεις μέσα στο παιχνίδι και δεν θα παραμείνουν μόνο μέσα στο παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι πολύ τρυφερή η σχέση μου με τα παιδιά. Το σ’ αγαπώ δεν ξέρω γιατί παρεξηγήθηκε. Ξέρω ότι πουλάνε οι ερωτικές σχέσεις στην τηλεόραση, γι’ αυτό μπήκε μέσα και ο Σάκης. Ξέρω μοντάζ και ξέρω ότι αν πάρεις μια εικόνα μιας αγκαλιάς και βάλεις ένα ροκ τραγούδι είναι πολύ διαφορετικό από το αν βάλεις ένα ρομαντικό».

Και συμπλήρωσε: «Με τον Νίκο κάθε βράδυ κάναμε ο ένας μασάζ στο χέρι του άλλου γιατί μας χαλάρωνε. Και με τη Μαριαλένα κοιμόμασταν η μία πάνω στην άλλη και δεν κατηγορήθηκα για σχέση μαζί της».

Ενώ, αποκάλυψε: «Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί μια σχέση στο Survivor, αν δεν υπάρχει. Βρωμάμε, πηγαίνουμε στην τουαλέτα  χέρι χέρι. Είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει ερωτισμός» και συμπλήρωσε:  «Εάν φλέρταρα με τον Νίκο δεν υπήρχε περίπτωση να μου έλεγε όχι. Κάποια στιγμή κάναμε πλάκα και του είπα έλα να το πουλήσουμε σωστά για να πάμε τελικό και ρεύτηκε στο πρόσωπό μου».

Τέλος, αναφερόμενη στον σύντροφό της είπε: «Αυτό το παιδί με ξέρει από τα 17 μου. Ήμασταν 6 χρόνια μαζί, χωρίσαμε και τώρα είμαστε και πάλι μαζί. Με ξέρει καλύτερα και από τον μπαμπά μου. Δεν αγχώθηκα ποτέ ότι θα πιστέψει κάτι τέτοιο».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper