Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Αλεξάνδρα Καρτά !

  • 02/05/2021 - ΖΩΔΙΑ - Αλεξάνδρα Καρτά
  • |

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Αλεξάνδρα Καρτά !

ΚΡΙΟΣ
Για σας τους Κριούς, οι μέρες αυτές είναι αρκετά πιο ήρεμες και χαλαρές από το προηγούμενο διάστημα. Ίσως μάλιστα να σκεφτείτε με περισσότερη αυτοπεποίθηση, να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο σας, που έχει καθυστερήσει λόγο συνθηκών. Επιμένω βέβαια να δώσετε βάρος στον οικονομικό σας τομέα, που χρειάζεται προσοχή. 

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη να συνεχίζει την διέλευση της στο δικό σας ζώδιο, αλλά χωρίς να συναντά δύσκολες πλανητικές όψεις, θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες. Επίσης, για σας του τρίτου δεκαημέρου, οι περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την προσωπική σας ζωή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, θα είστε εσείς που ανήκετε το πρώτο δεκαήμερο. Η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να χαλαρώσετε περισσότερο και να μιλήσετε για ότι σας απασχολεί, ενώ θα υπάρχουν κατάλληλες συνθήκες για αναπτύξετε τα σχέδια σας, με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γα σας τους Καρκίνους, οι μέρες αυτές μετά το Πάσχα, ίσως να σας κουράσουν αρκετά και αυτό γιατί έχετε φορτωθεί έγνοιες από το παρελθόν. Κατά τα άλλα, θα μπορέσετε να αναθερμάνετε κάποιες σχέσεις σας, που κατά το παρελθόν είχαν περάσει κρίση, ανανεώνοντας με αυτό τον τρόπο την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ
Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, γεμάτο με εντάσεις, πιέσεις και στενάχωρα γεγονότα, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώσετε σιγά – σιγά να φεύγει το βάρος από τους ώμους σας. Ήρθε η στιγμή να σχεδιάσετε και να οραματιστείτε τα γεγονότα που θέλετε να ζήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ καλά τα αστρολογικά νέα, για σας τους Παρθένους και των τριών δεκαημέρων. Επαγγελματικά και κοινωνικά αξιώματα σας περιμένουν, ενώ σίγουρα θα έχετε πολλές προτάσεις να προχωρήσετε ένα σπουδαίο σας σχέδιο. Ήρθε η στιγμή να έρθετε κοντά με πρόσωπα από το περιβάλλον σας και να δεχτείτε την εύνοια τους. 

ΖΥΓΟΣ
Για σας τους Ζυγούς, θα υπάρξουν πολλά γεγονότα αυτό το διάστημα, βάζοντας την καθημερινότητα σας, σε συναισθηματική ποικιλία. Οι δυσκολίες θα έρθουν μέσα από την επαγγελματική σας υπόσταση, από την κοινωνική σας θέση, αλλά και τις οικονομικές σας ανασφάλειες. Βέβαια θα έχετε και χαρμόσυνα νέα, που θα έρθουν από την υποστήριξη κάποιων δικών σας προσώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για σας οι μέρες αυτές είναι ήρεμες και σίγουρα η ψυχολογία σας θα βρεθεί σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Η ενέργεια ρέει σωστά στο σώμα σας και είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε μία ισορροπημένη διατροφή, όπως επίσης να προωθήσετε μία θετική στάση ζωής. Καλή θα είναι η επικοινωνία σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία αρκετά όμορφη περίοδος για σας, γεμάτη από επικοινωνία πνευματικές επιτυχίες και οικονομικά οφέλη. Ήρθε η στιγμή να  ανανεωθείτε συναισθηματικά, να νιώσετε αγάπη από το περιβάλλον σας και να κάνετε μία σωστή επιλογή στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι από σας, θα σκεφτείτε την συμβίωση, αλλά και την απόκτηση απογόνων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν και αυτή η περίοδος σας έχει κουράσει αρκετά, κυρίως ψυχικά, θα υπάρξουν και πολύ καλές στιγμές που θα νιώσετε ότι τίποτα δεν μπορεί να σας νικήσει. Βέβαια για σας του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν ανατροπές και εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για σας του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξει η αίσθηση της λύτρωσης και της κάθαρσης, μέσα από μία προσωπική συνεχόμενη πάλη, με καθημερινούς προβληματισμούς. Επίσης θα υπάρξει πολύ σύντομα, μία πολύ μεγάλη οικονομική εύνοια, που θα έχει και μεγάλη διάρκεια.

ΙΧΘΥΕΣ
Για σας κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, είναι η εποχή που θα βρεθείτε πολύ κοντά στην επίλυση των προβληματισμών σας. Καλές συνθήκες διαγράφονται σε κάθε επιδίωξή σας και σίγουρα θα έχετε καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, αλλά και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Κάτι πολύ θετικό θα παρουσιαστεί,  μέσα από ένα ακίνητο που σας απασχολεί.  


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper