Η Μαρία Ζώη γράφει: Το Ευ Ζην όλων όσοι είναι Δυνατοί και Νικητές στη Ζωή ( Β' μέρος )

Η Μαρία Ζώη γράφει: Το Ευ Ζην όλων όσοι είναι Δυνατοί και Νικητές στη Ζωή ( Β μέρος )

Η εποχή μας κινείται σε υψηλές ταχύτητες!

Αυτοί οι Άνθρωποι ζούνε σε πιο ήρεμους ρυθμούς. Δεν δέχονται να είναι υπόδουλοι αυτών τα ταχυτήτων! Σε καμία περίπτωση. Ζούνε στον δικό τους μικρόκοσμο και απολαμβάνουν τις μικρές επιτυχίες της καθημερινότητας τους ως μεγάλες. Νιώθουν ήδη Νικητές! Ενεργούν και φέρονται σαν να έχουν ήδη κατακτήσει τον στόχο τους. Έχουν εκπαιδεύσει τον εαυτό τους με πειθαρχία να κοιτάνε μπροστά και …μακριά και απολαμβάνουν με …διαρκή χαρά επίσης και πληρότητα αυτά που έχουν ήδη κατακτήσει στη ζωή τους.  Απολαμβάνουν το κάθε δρομολόγιο στο κάθε μονοπάτι της ζωής τους. 

 

Εστιάζουν μόνο σε ότι μπορούν να ελέγξουν οι …ίδιοι!

Γνωρίζουν πολύ καλά την αποδοχή και έτσι βάζουν τις δυνάμεις τους μόνο σε ότι περνάει από το χέρι τους. 

Είναι πιστοί ακόλουθοι της φράσης ζωής : «Θεέ μου μη μου δώσεις αυτά που μπορώ να αντέξω» διότι ξέρουν πως ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός στον πόνο. Ευχαριστούν τον Θεό & το Σύμπαν γι’ αυτά που έχουν ήδη καταφέρει!!!...  

Προσεύχονται, διαλογίζονται επιζητώντας ο Θεός να τους χαρίσει την ηρεμία για να δεχτούν τα πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν. Να έχουν το κουράγιο για ν’ αλλάξουν τα  πράγματα που μπορούν και την ευθυκρισία να μπορούν να αντιληφθούν τη διαφορά.

Επιλέγουν το Λευκό Φως στη ζωή τους άρα την Αλήθεια, που διώχνει το Σκοτάδι. Γιατί γνωρίζουν πως για να φτάσεις στην Αλήθεια πρέπει εσύ ο ίδιος να την κατέχεις λέγοντάς την κιόλας!!! 

Γνωρίζοντας κάθε φωτεινό και σκοτεινό κομμάτι της ζωής, επιλέγουν πάντα να εστιάζουν στην θετική σκέψη και δήλωση, άρα στη θετική στάση Ζωής παρά τον στρουθοκαμηλισμό άρα και την αρνητική σκέψη και δήλωση. Όλα αυτά τα παραπάνω από ώριμη, συναισθηματική και συνειδητή επιλογή.

Αναλαμβάνουν πάντα την ευθύνη για ό,τι τους συμβαίνει και δεν την μετατοπίζουν σε άλλους!

Η Δύναμη σε αυτούς τους Ανθρώπους, είναι όλη μέσα τους. Δεν κατηγορούν κανέναν και τίποτα για ό,τι τους συμβαίνει. Κατανοούν. Αναγνωρίζουν. Αποδέχονται. Πνευματικά αναζητούν πως θα επιλύσουν αυτό που προέκυψε λέγοντας: «αυτό προέκυψε τώρα γιατί έχει μήνυμα Ζωής. Ήρθε στη ζωή μου για να μου διδάξει κάτι και να αποκτήσω μία ακόμα εμπειρία. Τι είναι όμως αυτό που πρέπει να μάθω; Τι μπορούσα να κάνω διαφορετικά και δεν το έκανα; Τι έχω μέσα μου που δεν εξυπηρετεί την πραγματικότητα και τους στόχους μου και μαγνήτισα αυτόν τον άνθρωπο ή την τη κατάσταση κοντά μου; Πως μπορώ να βελτιωθώ μέσα από αυτή την κατάσταση που προέκυψε; Πως μπορώ να βγω και πάλι νικητής; Μπορώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος;» Και έτσι πολύ απλά, ζούνε τη ζωή τους. Ζούνε και εξελίσσονται διαρκώς και προχωράνε παραμένοντας και …εμμένοντας σε όλη αυτή τη διαρκή πνευματική τους αναζήτηση. 

Διαρκώς όμως!!!...

 

Αποδέχονται τις «σκοτεινές»  εκδοχές του εαυτού τους! 

Υπάρχει άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη που να μη θέλει την ευδαιμονία; Τη πληρότητα; Έτσι κι αυτοί οι Άνθρωποι αυτό θέλουν. Γνωρίζουν ότι είναι κινούμενοι μαγνήτες. Πως το σώμα τους είναι ο ναός της ψυχής τους. Πως η ψυχή είναι …Ενέργεια. Πως το σώμα μας είναι η ενεργειακή γεννήτρια και δείκτης της ψυχής! Αποδέχονται κάθε «σκοτεινό» και αρνητικό κομμάτι του χαρακτήρα τους και το μετατρέπουν σαν παράδειγμα προς αποφυγή! Σαν πυξίδα στο τι πρέπει να αλλάξουν και να βελτιώσουν, προκειμένου αυτά τα αρνητικά κομμάτια, τα ενεργειακά τοξικά αποτυπώματα, να μην υπάρχουν μακροπρόθεσμα μέσα τους. 

Με αυτή τη γνώση και την επίγνωση, μπορούν και αποδέχονται και τους άλλους ανθρώπους γι αυτό που είναι, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας στην τοξική Ενέργεια, κρατώντας όμως σε κοντινή απόσταση αυτούς που είναι θετικής κοπής ενέργειας!

Είναι …αυθεντικοί!

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να είναι ο εαυτός τους!  Η δική τους αλήθεια δηλαδή. Είναι λουσμένοι με αυτό το Λευκό Φως γι’ αυτό είναι τόσο φωτεινοί Άνθρωποι και ακτινοβολούν σε κάθε φάση της ζωής τους! Έχουν πολύ ισχυρό ενεργειακό πλέγμα, όμορφη Αύρα. Εκπέμπουν Θετική Ενέργεια. Είναι ενεργειακώς τόσο Δυνατοί, γιατί αυτόματα απομακρύνουν ότι δεν είναι συμβατό με την ιδιοσυγκρασία τους και τη στάση ζωής τους και δεν  προσελκύουν ότι να είναι. 

Δε τους ενδιαφέρει να είναι αρεστοί στους πάντες αλλά  να παραμένουν γνήσιοι, αυθεντικοί, αληθινοί.  Παραμένουν ο εαυτός τους δίχως να κάνουν εκπτώσεις στις ηθικές τους αξίες. Είναι υπέρμαχοι της Αλήθειας και του Δίκαιου. Δεν τηρούν ποτέ σιγή ιχθύος.   Παίρνουν θέση δηλαδή στα γεγονότα γιατί έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Είναι δυναμικές προσωπικότητες. Επιβλητικές ακόμα κι αν δείχνουν ήρεμοι, αδρανείς και παραμένουν σιωπηλοί. Ίσως τότε να είναι πραγματικά επικίνδυνοι!!! Γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους βαθειά τη Δύναμη της Πίστης & της Γνώσης.

 

Αντιμετωπίζουν …θετικά & μόνο την κάθε πρόκληση

Είτε είναι θέμα σχέσης ερωτικής, σχέσεων, υγείας, εργασίας, οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, το «πρόγραμμα» του εγκεφάλου τους και της καρδιάς τους που «τρέχει» σαν αίμα και οξυγόνο, μέσα τους, είναι πως τα πάντα, όλα (καλά ή δυσάρεστα γεγονότα) γίνονται για κάποιο λόγο, και αυτό θεωρούν πως είναι μια θαυμάσια ευκαιρία αυτό-βελτίωσης. Δεν στέκονται ποτέ σε οτιδήποτε  αρνητικό, αλλά διαρκώς επαναπρογραμματίζονται, επαναπροσδιορίζονται και ανασυγκροτούνται. Αναδομούνται! Ενεργειακά. Πνευματικά.

 

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper