Νίκος Νικόλιζας στο The 2night Show : " Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η πιο πλούσια ηθοποιός που πέρασε από την Ελλάδα " !

Νίκος Νικόλιζας στο The 2night Show :  Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η πιο πλούσια ηθοποιός που πέρασε από την Ελλάδα  !

Ο δημοσιογράφος μίλησε για την αγάπη του για τον ελληνικό κινηματογράφο, για τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τα μικρά μυστικά τους, αλλά και τις συγκινητικές στιγμές που έζησε μαζί τους.


Τέλος, αναφέρθηκε με ενθουσιασμό για το μουσείο καλλιτεχνών που θέλει να δημιουργήσει και θα φιλοξενεί κοστούμια, αντικείμενα και «ασπρόμαυρες» αναμνήσεις, των αλησμόνητων μεγάλων ηθοποιών.

«Ο Μητσάκης και η Καίτη Γκρέυ με έσπρωξαν στη δημοσιογραφία. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου, μέχρι και σήμερα λέει ότι είμαι ο υιοθετημένος της γιος», εξήγησε.

«Ο Αλεξανδράκης ήταν αυτός που ενώ του έκανα την πρόταση να του κάνω το βιβλίο, μπήκαν μεγάλοι δημοσιογράφοι στη μέση, αλλά το έδωσε σε εμένα. Του ζήτησα να μη μου δώσει χρήματα, αλλά αυτός μου έδωσε το 3% από τα πνευματικά δικαιώματα. Κάθε απόγευμα πήγαινα και πίναμε καφέ και όταν δεν πήγαινα με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρώταγε. Η φωνή του αντηχεί στα αυτιά μου».

Έχει κάνει συνεντεύξεις σε όλα τα μεγάλα ονόματα. «Τον Κώστα Κακκαβά, τον Καλλιβωκά, μπήκα μέσα σπίτια τους, γίναμε φίλοι. Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς είναι 92 ετών, αλλά είναι ένα μεγάλο παιδί. Ο Κώστας Κακκαβάς κάναμε την πρώτη συνέντευξη το 1995. Δώσαμε ραντεβού και βλέπω έναν τύπο να έρχεται τρέχοντας με στρατιωτικό φανελάκι. Η διαύγειά τους στα 87 του είναι καλύτερη από τη δική μου».

«Ο Κακκαβάς μου έδωσε μια συνέντευξη που μιάει για όλη του τη ζωή. Μου ζήτησε να την κρατήσω και να την παίξω όταν θα φύγει. Είναι ίδιος, έκανε γυμναστήριο στο σπίτι του και σηκώνει 100 κιλά», αποκάλυψε.

Αναφορικά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Είναι μεταξύ Αθήνας και Καλαμάτας και έχει γίνει αγρότης. Έριξε μαύρη πέτρα πίσω του και αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό. Τον συνάντησε και είναι το ίδιο ίνδαλμα και είναι 72-73. Απλά αποσύρθηκε».

«Η Πόπη Λάζου δεν είχε δώσει ποτέ συνέντευξη. Προσπαθούσα χρόνια και την κατάφερα φέτος. Είχε αποσυρθεί από τότε που πέθανε ο σύζυγός της, από τη δεκαετία του ’80. Μια γλυκύτατη γυναίκα, ο χαρακτήρας της δεν υπάρχει και κολλητή της Βασιλειάδου».

«Η Χλόη Λιάσκου έχει αποσυρθεί στο Πόρτο Ράφτη. Για εμένα πολύ μεγάλη επιτυχία είναι η Ίλυα Λιβυκού. Δεν είχε μιλήσει ποτέ στη ζωή της. Ήταν ένας από τους ανθρώπους που ο Λάκης Λαζόπουλος τη βοηθούσε, γιατί έπαιρνε πολύ μικρή συνέντευξη. Από τότε που έφυγε η κόρη της από τον καρκίνο, αφέθηκε εντελώς. Ήταν η πρώτη ξανθιά ηθοποιός της Ελλάδας στον κινηματογράφο», πρόσθεσε.

Για τον Αλέκο Αλεξανδράκη: «Μετά από μισό αιώνα ένωσα Αλεξανδράκη Κακκαβά και ήταν αφορμή η Στέλλα. Δεν είχαν βρεθεί ποτέ αυτοί οι δύο μετά τη Στέλλα, για 50 χρόνια. Ο Αλεξανδράκης έκανε ηθοποιό τον Κακκαβά. Έπρεπε να δεις πώς έκλαιγε ο Κακκαβάς στην αγκαλιά του».

«Κάθε βράδυ που μένω με τη μάνα μου λέω ότι και τώρα να φύγω από τη ζωή, δεν με ενδιαφέρει. Βραβεία είναι η αγάπη των ανθρώπων».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper