Παναγιώτης Ψωμιάδης : " Οι καλύτεροι ψυχολόγοι είναι στο πεζοδρόμιο. Γέμισε η Βουλή από ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή του " !

Παναγιώτης Ψωμιάδης :  Οι καλύτεροι ψυχολόγοι είναι στο πεζοδρόμιο. Γέμισε η Βουλή από ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή του  !

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.


Ο Θεσσαλονικιός πολιτικός, καλλιτέχνης, επιχειρηματίας και πρόσφατα αγρότης της «Φάρμας» μίλησε για την εμπειρία του σε όλους αυτούς τους ρόλους της ζωής του και δήλωσε δηλώνει ερασιτέχνης τραγουδιστής και πολιτικός;

Για ποιο σκοπό είχε ντυθεί «Ζορό» σε τηλεοπτική διαφήμιση; Για ποιο λόγο έχασε μεγάλο μέρος της περιουσίας του; Μεταξύ άλλων, περιέγραψε την εμπειρία του στη «Φάρμα», τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του να μπει στο παιχνίδι, τις ενοχές του, ενώ εξήγησε γιατί βγήκε από εκεί «άλλος άνθρωπος».

Τέλος, εξέφρασε το παράπονό του για τα τηλέφωνα που σταμάτησαν να χτυπούν, εδώ και 10 χρόνια, και αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, με το οποίο θα απασχολήσει και πάλι τηλεοπτικά.

«Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη. Είχες μια επιθυμία όταν ήμουν παντοδύναμος νομάρχης να κάνουμε ένα εκκλησάκι στο αεροδρόμιο. Προσπάθησα αλλα βρήκα τείχος δυστυχώς», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ποτέ δεν ήμουν επαγγελματίας τραγουδιστής, είμαι εραστής. Είμαι εραστής σε ό,τι κάνω. Ποτέ δεν ήμουν επαγγελματίας τραγουδιστής ή πολιτικός», τόνισε και απάντησε πώς σε μία ώρα τα έχασε όλα.

«Κ. Μητσοτάκη παραμένω παντοδύναμος και είναι η ώρα να μας ξαναγυρίσεις πίσω γιατί μόνο μαζί μας μπορείς να ελπίζεις για κάτι καλύτερο. Σε μία ώρα είχα 7 δικαστήρια, ήμουν σε 7 πρωτοσέλιδα, δικαιώθηκα σε όλα αλλά δεν το έγραψε κανείς, ούτε σε αναγγελίες γάμου. Στο μόνο που είμαι έκπτωτος είναι ότι μείωσα ένα πρόστιμο. Ήταν στην ευχέρειά μου να το μειώσω ή να το μηδενίσω. Αν δεν πήγαινα στη Φάρμα δεν θα με βγάζατε ξανά», δήλωσε.

Για την ενδυμασία του Ζορό και τις άλλες αμφιέσεις: «Με ποιο δικαίωμα προσβάλεις χιλιάδες ψηφοφόρους. Στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση πήρ 55% όταν η ΝΔ είχε 33%. Είναι όλοι αυτοί τρελοί. Ποιον θα ρωτήσω για να κάνω τον Ζορό ή να πάω στη Φάρμα. Θα το ξαναέκανα και αύριο αν ήμουν νομάρχης. Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ που έκανα τον Ζορό, το έκανα για να σας τη σπάσω. 500 ευρώ για να έρθω να κάνω το γύρισμα. Ό,τι κάνω το κάνω γιατί γουστάρω, το κάνω για να χώνομαι σε όλο το σύστημα», τόνισε.

«Με φώναξες εδώ για να με εκνευρίσεις, να πάρω τα χάπια της πίεσης», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου εκνευρισμένος με τους πολιτικούς. «Ήμουν πάντα σεμνός, δεν καβάλησα ποτέ καλάμι, δεν είχα έπαρση και αλαζονεία. Γατάκι δεν είμαι. Θέλουν να με φημώσουν, να μην βγω στην επικαιρότητα. Έχω ακόμα ένα μεγάλο δικαστήριο, είναι το τελευταίο. Η αλήθεια θα λάμψη».

Για τα δικά του λάθη: «Πέρα από κάποιες κακές επιλογές συνεργατών, το μεγαλύτερο λάθος ήταν το 2009 που έβαλα για την προεδρία της ΝΔ. Τι δουλειά έχω να τα βάλω με τις οικογένειες; 15,5% με όλο το σύστημα απέναντί μου. Δεν είναι δυνατόν να διαγράφεται η ιστορία και τα στελέχη. Είμαι ακόμα ΝΔ και μένω, καλοπροαίρετη κριτική κάνω».

Για το αν ο Παναγιώτης έχει περάσει τα όρια της γραφικότητας απάντησε: «Τι φόρεσα; Τη στολή του Ζορό. Ο Ζορός υπέρ των φτωχών και των αδικημένων. Πήγα στη Φάρμα γιατί ήταν μεγάλο σχολείο. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Αυτός ήμουν και με ψήφιζε ο κόσμος με 55%. Ποτέ δεν ξεχνάω τις ρίζες μου».

«Έχω αποκτήσει ξανά τη δύναμή μου. Πριν από 7 χρόνια είχα μια κάμψη. Πολλοί με αμφισβητούσαν. Όλα ήταν φούμαρα. Και ποιος με κυνηήγησε; Ένας συγκεκριμένος με εντολή. Εγώ είμαι χαρούμενος, πολύ δυνατός, δεν κλαίγομαι, θα προχωρήσω για ακόμα μια φορά σε μια εκλογική αναμέτρηση», είπε για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει ο κόσμος.

«Μέσα σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή μου περιουσία που ήταν τεράστια και δεν αποκτήθηκε από την πολιτική. Το έκανα για να κρατηθώ ψυχολογικά», πρόσθεσε. «Τα παιδιά μου μου κάνουν παρατηρήσεις. Σταμάτα την πολιτική, μην πας στη Φάρμα, αλλά εγώ έχω ατελειώτες αντοχές».

Για τη Φάρμα: «Δεν περίμεναν ότι θα αντέξω τόσο πολύ. Πέρασα πολύ ωραία. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο. Πότε θα ξαναζήσω τέτοια εμπειρία; Βγήκα άλλος άνθρωπος, αναθεώρησα πάρα πολλά. Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1. Γνώρισα 17 νέα παιδιά, αυτά ήταν παιδιά μου και εγγόνια μου. Έφυγα γιατί πονούσε το κορμί μου. Μπήκα εκεί γιατί είχε σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο 10 χρόνια. Θα ξαναχτυπήσει σε 6 μήνες με κάτι που θα κάνω, τηλεοπτικό. Με στήριξε η οικογένειά μου. Οι ψυχολόγοι έρχονται σε εμένα. Οι καλύτεροι ψυχολόγοι είναι στο πεζοδρόμιο. Γέμισε η Βουλή από ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή του».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper