Αποκαλύψεις από την οικιακή βοηθό της σπιτονοικοκυράς: «Μου είχε πει να ψάξω γιατί πέθανε» !

Αποκαλύψεις από την οικιακή βοηθό της σπιτονοικοκυράς: «Μου είχε πει να ψάξω γιατί πέθανε» !

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τη σπιτονοικοκυρά της. Όπως τονίζει η γυναίκα που ήταν οικιακή βοηθός στο σπίτι της η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα είχε πει «πότε θα τα κακαρώσει γιατί θα αφήσει όλη την περιουσία σε εμάς;».

«Δεν ήταν μία γυναίκα που τα είχε χάσει. Τα είχε 400. Άμα μία γυναίκα κλείνεται στο σπίτι 12 χρόνια έχει και τις ιδιοτροπίες της και τους φόβους της» σημείωσε η οικιακή βοηθός της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

«Δεν έβγαινε. Δεν είχε επαφή με τον έξω κόσμο, με τους γείτονες. Δεν ήθελε. Ήταν επιλογή της. Παρά τις ιδιοτροπίες της γιατί ήταν μια γυναίκα κλεισμένη μέσα για χρόνια ήταν μία κυρία. Έβλεπε ταινίες, διάβαζε τα βιβλία της. Ποτέ δεν παραλογιζόταν. Τα είχε 400, τουλάχιστον όσο την ήξερα εγώ. Δεν πιστεύω αυτά που λέγονται ότι τα έχασε από ένα σημείο και μετά. Φιλόλογος ήταν, δούλευε 35 χρόνια στο Αρσάκειο. Ήρθε εδώ με τον σύζυγό της για να πουλήσουν το σπίτι, το οποίο ήταν το πατέρα της. Ζούσε με τη μητέρα της, ήθελαν να αγοράσουν ένα σπίτι και να πάνε στην Αθήνα. Αλλά έτυχε και πέθανε ξαφνικά ο σύζυγός, δικηγόρος αυτός, είχε βγει σε σύνταξη» επεσήμανε στην εκπομπή του Alpha Tlive.


«Με έβλεπε σαν κόρη της. Στην κηδεία της πήγαν η Ρούλα, ο Μάνος και μία γυναίκα. Είχα ρωτήσει τη Ρούλα από τι πέθανε και μου απάντησε πως ”έφυγε” λες και μου περιέγραψε ότι πήγε στη λαϊκή. Μου είπε πως ”έφυγε” από συψαιμία. Καρκίνο δεν είχε. Ούτε ένα χάπι δεν έπαιρνε και το ξέρω γιατί εγώ γιατί εγώ καθάριζα τα πάντα. Δεν νομίζω να είχε καρκίνο και να μην το γνώριζα, θα είχε συμπτώματα» σημείωσε η γυναίκα που έμεινε αρκετά χρόνια στο πλευρό της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου.


«Πολλές φορές μου είχε πει πως είχε δικηγόρους και το σπίτι το είχε τακτοποιήσει αλλά μου είχε πει και κάτι συγκλονιστικό. ”Όταν φύγω από τη ζωή να το ψάξεις. Να ψάξω δηλαδή γιατί πέθανε» τόνισε και πρόσθεσε: «Τη ρώταγα είσα με τα καλά σου και μου απαντούσε δεν με ”καταλαβαίνεις”».

«Είχαν ακούσει τη Ρούλα να λέει πότε θα τα κακαρώσει γιατί θα αφήσει όλη την περιουσία σε εμάς. Η Ρούλα καθόταν απλά με ένα κινητό στο νοσοκομείο στο χέρι και ρωτούσε πότε θα φύγει» επεσήμανε.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper