Η Ελεονώρα Μελέτη αναλαμβάνει τον ρόλο της Πρέσβειρας του Σωματείου "Δεσμός" !

Η Ελεονώρα Μελέτη αναλαμβάνει τον ρόλο της Πρέσβειρας του Σωματείου Δεσμός !

Ο Δεσμός ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ανέλαβε με χαρά το ρόλο της Πρέσβειρας του Δεσμού με στόχο τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού αντίκτυπου του Σωματείου.

Ο Δεσμός είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος λειτουργεί ως αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα, συνδέει δωρεές από ιδιώτες, εταιρείες, ιδρύματα, με καταγεγραμμένες και επιβεβαιωμένες ανάγκες οργανώσεων και φορέων της κοινωνίας των πολιτών σε όλη την επικράτεια, με τρόπο αποτελεσματικό και διαφανή.

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου η Ελεονώρα συμμετείχε σε δράση παράδοσης ειδών πρώτης ανάγκης, μαζί με την ομάδα του Δεσμού. Βρέθηκε στο "Σπιτικό της Αγάπης”, της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου (ΚΜΜ) το οποίο από το 1962 στεγάζει και φροντίζει ολοκληρωτικά άπορους ηλικιωμένους. Σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, η Ελεονώρα Μελέτη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους 25 ωφελούμενους, τους φροντιστές τους και το διοικητικό προσωπικό του "Σπιτικού της Αγάπης".

Ελεονώρα Μελέτη: Ο νέος της ρόλος ως Πρέσβειρας του Σωματείου "Δεσμός"

Ο πρόεδρος του ΚΜΜ κ. Αναστάσιος Θεοφιλάτος είπε:

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Δεσμό" για την αγαπητική του συμπόρευση τα τελευταία χρόνια. Με την τελευταία σας επίσκεψη, δεν μας δώσατε μόνο αγαθά για τις ανάγκες του ¨Σπιτικού μας¨. Γεμίσατε και τις καρδιές μας, με τα συναισθήματα σας που συνόδευαν την προσφορά αυτή. Ευχαριστούμε από καρδίας και την Ελεονώρα Μελέτη για τις χαρούμενες στιγμές που χάρισε στους παππούδες και στις γιαγιάδες μας, με την αγάπη της και την επικοινωνιακή της απλότητα."

Η ίδια δήλωσε ότι:

"Δεν είμαι απλά χαρούμενη, είμαι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία μου με το Δεσμό. Είναι τιμή μου που ο Δεσμός μου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσω τη πολύπλευρη δράση του με στόχο την ανιδιοτελή προσφορά."

Η πρόεδρος του Δεσμού, κα. Αλέξια Κατσαούνη δήλωσε ότι:

"Η συμμετοχή της Ελεονώρας Μελέτη ως Πρέσβειρας του Δεσμού θα διαδραματίσει έναν καθοριστικό ρόλο στο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και να συγκεντρώσει υποστήριξη για τις πρωτοβουλίες μας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε διαφορά στις ζωές όσων το έχουν ανάγκη."


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper