Στην Ελλάδα ο πιο καταζητούμενος άνδρας της Αυστραλίας Τζέιμς Δαλαμάγκας ; Αμοιβή 123.000 ευρώ για όποιον τον εντοπίσει.

Στην Ελλάδα ο πιο καταζητούμενος άνδρας της Αυστραλίας Τζέιμς Δαλαμάγκας ; Αμοιβή 123.000 ευρώ για όποιον τον εντοπίσει.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά η αστυνομία της Αυστραλίας σημαίνει παγκόσμιο συναγερμό για τον επικηρυγμένο με σημαντικό ποσό Έλληνα.

Η υπόθεση αυτή πήρε μεγάλες διαστάσεις στην Αυστραλία πριν από περίπου ένα μήνα, όταν οι αστυνομικοί παρουσίασαν τα στοιχεία τους στους δημοσιογράφους.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε στην Αυστραλία για να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο επικίνδυνου, σύμφωνα με τις Αυστραλιανές Αρχές, ομογενή. Η υπόθεση ήρθε ξανά στο προσκήνιο στην Αυστραλία πριν από περίπου ένα μήνα όταν οι αστυνομικοί παρουσίασαν εκ νεόυ τα στοιχεία τους στους δημοσιογράφους.

«Είναι πολύ σημαντικό να βρούμε αυτόν τον άνθρωπο. Στην Ελλάδα θα παραγραφεί σε λίγο αυτό το αδίκημα. Πιστεύουμε πως κάποιος εκεί ξέρει, πού είναι ο Δαλαμάγκας. Δεν σταματάμε μέχρι να τον βρούμε. Προτρέπουμε τον λαό της Ελλάδας να μας βοηθήσει να βρούμε τον Δαλαμάγκα». Η ελληνική αστυνομία όλα αυτά τα χρόνια βοηθάει τις αρχές της Αυστραλίας με έρευνες σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς μπορεί να χρησιμοποιεί τα ονόματα «Τζέιμς», «Τζιμ», «Τιμ», «Δημήτριος», «Δημήτρης», «Μήτσος», «Τάκης», «Κάνης» ενώ θεωρείται βέβαιο ότι μιλάει καλά ελληνικά λόγω των χρόνων που έχει ζήσει στην Ελλάδα. Οι αρχές της Αυστραλίας έχουν φτιάξει μια κατά προσέγγιση απεικόνιση του καταζητούμενου βάση της εξέλιξης της ηλικίας του, για να βοηθήσει τους μάρτυρες για τον εντοπισμό του.

Ο Τζέιμς Δαλαμάνγκας έχει ύψος 1.82, καστανά μαλλιά και μάτια και ένα τατουάζ με ελληνικά γράμματα στο δεξί του αντιβράχιο. Ο πατέρας του που ζει στην Αυστραλία λέει πως δεν έχει καμία επαφή όλα αυτά τα χρόνια με τον καταζητούμενο γιο του, κάτι που οι Αρχές δεν πιστεύουν. Η καταγωγή του πατέρα του είναι από τον Γοργόμυλο Πρέβεζας και της μητέρας του από την Τεμένη Αιγίου.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper