Όσα θα δούμε σήμερα στην εκπομπή "Ζήνα το βράδυ " στις 23.15 !

  • 17/04/2024 - MEDIA - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Όσα θα δούμε σήμερα στην εκπομπή Ζήνα το βράδυ  στις 23.15 !

Η Ζήνα έρχεται βράδυ, ζωντανά στο Star, με κοινωνικά θέματα, που αφορούν στη σύγχρονη κοινωνία αλλά και με μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες, που θα προβληματίσουν, θα ευαισθητοποιήσουν και θα προκαλέσουν αντιδράσεις και συζητήσεις την επόμενη μέρα. Όσα τολμάμε να σκεφτούμε, αλλά δεν τολμάμε να πούμε, θα τα δείτε και θα τα ακούσετε στην εκπομπή «ΖΗΝΑ το βράδυ».

Δεκέμβριος 2023. Βράδυ Σαββάτου. Ένα αυτοκίνητο παραδίδεται στις φλόγες σε κεντρικό σημείο. Ένας 44χρονος άνδρας εντοπίζεται απανθρακωμένος στη θέση του οδηγού.

Η καταγγελία στην Αστυνομία, λίγο πριν την τραγωδία, περιπλέκει ακόμη περισσότερο το μυστήριο. Η παράξενη διαδρομή, αντίθετα από τον προορισμό του και ένας μάρτυρας – «κλειδί», που είδε πολλά τη μοιραία νύχτα. Όσα κατέγραψαν οι κάμερες, τα ύποπτα κενά και οι παραλείψεις. Οι τελευταίες επικοινωνίες. Που εντοπίζεται το σήμα του κινητού; 

Η οικογένεια απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια.

Για πρώτη φορά ξεδιπλώνεται στην εκπομπή η υπόθεση – θρίλερ. 

Στο πλατό της εκπομπής έρχονται η μάνα και τα αδέλφια του 44χρονου, που βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό του. Μαζί τους και ο δικηγόρος τους, Χρήστος Ντιβανίδης. Επιμένουν πως ο γιος και αδελφός τους βρήκε τραγικό θάνατο στην πυρκαγιά από  δολοφονικό χέρι και ζητούν να λάμψει η αλήθεια. Η δική τους επίμονη έρευνα φέρνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις. 
 

Ενωμένοι σαν μία γροθιά κάνουν έκκληση προς όποιον γνωρίζει, να εισφέρει πληροφορίες, ώστε να βρεθεί, όπως λένε, ο δολοφόνος του και να δικαιωθεί η μνήμη του.

Με την κάμερα της εκπομπής και τον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, το αυτοκίνητο του 44χρονου μπαίνει στο μικροσκόπιο. Ποια τα «μυστικά», που κρύβει; Αυτοψία λεπτό προς λεπτό και στη μοιραία διαδρομή.

Μαζί μας στο πλατό ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, ο Μανώλης Σφακιανάκης, στρατηγός ε.α., πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, ειδικός ερευνητής διαδικτυακών εγκλημάτων και η διδάκτωρ εγκληματολογίας Κέλλυ Ιωάννου

Κρήτη: Η εκταφή της σορού που αποκάλυψε το έγκλημα

Η εκπομπή ασχολείται με μία ακόμη υπόθεση δολοφονίας, που ήρθε στο φως με απίστευτο τρόπο. 

Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ με τη δολοφονία 65χρονου Γερμανού στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Τον εντόπισαν νεκρό στο σπίτι του, έγινε η κηδεία του και λίγες ώρες μετά, αποφασίστηκε η εκταφή του, όταν μάρτυρες άρχισαν να αποκαλύπτουν την αλήθεια. Κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον δολοφόνο, που έμεινε για 30 λεπτά στον τόπο του εγκλήματος. Αποστολή στην Κρήτη με τον Γιώργο Σόμπολο και αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Επίσης, στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ»: Ένας αγωνιστής της ζωής, που στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας 

Σε πρώτο πρόσωπο ο αθλητής μπάσκετ σε αμαξίδιο, Ρωμαίος Θανάση. Ένα γενετικό πρόβλημα τον εμπόδισε να σταθεί στα πόδια του μέχρι τα 6 του. Σήμερα, στα 36 του, με το αναπηρικό του αμαξίδιο, αλλά και τη δύναμη της ψυχής του, επιτυγχάνει καθημερινά μικρά βήματα και θαύματα. Τα 20 χειρουργεία, οι απώλειες, που τον σημάδεψαν, αλλά και το όνειρο να μπει στην εθνική ομάδα μπάσκετ με αμαξίδια και να βάλει... τρίποντο, φτάνοντας μέχρι τους Ολυμπιακούς. 

 

Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής ΖΗΝΑ το βράδυ:   https://youtu.be/0H7wSD9uoAo


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper