Ο Μαρινάκης φέρεται να ασκούσε πιέσεις στον Σίμο Κεδίκογλου για ροζ σκάνδαλο (VIDEO)

Ο Μαρινάκης φέρεται να ασκούσε πιέσεις στον Σίμο Κεδίκογλου για ροζ σκάνδαλο (VIDEO)

Οι νέες αποκαλύψεις της ιστοσελίδας Zougla.gr σχετικά με συνομιλίες του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν έντονο Ευβοϊκό ενδιαφέρον, αφού αφορούν στο βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ Σίμο Κεδίκογλου, σε βάρος του οποίου φαίνεται ότι ασκούντο πιέσεις την εποχή που ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στις συνομιλίες, που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, όπως μεταδόθηκαν από την Zougla.gr, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικοινωνεί με το διευθυντή της εφημερίδας του «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη

Δεν υπάρχει αμφιβολία από το περιεχόμενο του διαλόγου ότι προσπαθούσαν να ασκήσουν πίεση στον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου. Ως μοχλό πίεσης φαίνεται να χρησιμοποιούν το διορισμό της «Ουκρανής γκόμενας» του, όπως την αποκαλούσαν, η οποία υποτίθεται ότι είχε τοποθετηθεί στο γραφείο Τύπου του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάννη.

Οι δύο άντρες (Μαρινάκης, Καραμήτσος) φέρονται να ζητούν κάτι από τον Σίμο Κεδίκογλου, αλλά δεν διευκρινίζεται τι είναι αυτό. Σύμφωνα με δηλώσεις του Σίμου Κεδίκογλου στη zougla.gr, ο Κουρτάκης ζητούσε διαφήμιση για την εφημερίδα του.

Ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε σχετικά:

"Δεν έμειναν μόνο στα λόγια. Όσα συζητούν στην επίμαχη συνομιλία, τα έπραξαν κιόλας. Ψάξτε την εφημερίδα και θα τα βρείτε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ενέδωσα. Δεν είμαι πολιτικός που εκβιάζεται".

-Ποιος μίλησε μαζί σας; 

-Ο Κουρτάκης από το τηλέφωνο και κάνα δύο φορές που με επισκέφθηκε στο γραφείο μου. Με πίεζε ασφυκτικά αλλά του εξηγούσα ότι ως κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν είχα καμία αρμοδιότητα διαφημιστικών κονδυλίων.

-Μα αυτό δεν είναι εκβιασμός;


-Ακούστε κάτι με πίεζε ασφυκτικά αλλά η φιλοσοφία μου είναι ότι ο πολιτικός δεν εκβιάζεται. Όσο για την κοπέλα δεν ήταν Ουκρανή ούτε σύντροφός μου. Παλιά φίλη μου ήταν από την Τσεχία. Αλλά έτσι κι αλλιώς ούτε παντρεμένος ήμουν, ούτε μόνιμη σχέση διατηρούσα."

Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο του διαλόγου έχει ως εξής:

Βαγγέλης Μαρινάκης (Β.Μ.)
Γιάννης Κουρτάκης (Γ.Κ.)

Γ.Κ:
 Έλα.
Β.Μ: Έλα τι γίνεται;
Γ.Κ: Στα έστειλα.
Β.Μ: Ναι τα είδα.
Γ.Κ: Ένα το κρατούμενο. Αν έχεις κάποια απορία πάρε με τηλέφωνο. 
Β.Μ: Δεν μου λες αυτό για το (---) για το Βέλγιο το έχεις βάλει μέσα ότι δεν τα δώσαμε;
Γ.Κ: Στη Γαλλία, έβαλα στη Γαλλία ναι. Στη Γαλλία με πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα αυτή τη στιγμή. Ένα το κρατούμενο, τα έχω γράψει όλα αυτά, γι' αυτό σου είπα ρίξε μια ματιά και αν θέλεις πάρε με ένα τηλέφωνο, τα γράφω. Επίσης να ξέρεις και το εξής. Η γυναίκα, η γκόμενα αυτή του Κεδίκογλου αυτή η Ουκρανή είχε κάνει αίτηση όντως για να προσληφθεί στην ΕΡΤ σε έναν διαγωνισμό και δεν προσλήφθηκε. Δεν το ήξερε ο άλλος, δεν την προσέλαβε. Για τον Μουρούτη όμως που ήξερε κάποια άτομα, τα πέρασε κανονικά. Την κοπέλα αυτή τώρα του Κεδίκογλου, την έχουν προσλάβει γραφείο τύπου στον υφυπουργό των Οικονομικών, στον Μαυραγάννη. Εντάξει; Άρα λοιπόν αυτή τη στιγμή υπάρχει μια παρεξήγηση, ο κ. Κεδίκογλου πρέπει να καταλάβει ότι ή το μαζεύει πίσω για να μην χάσουμε όλοι ή θα αρχίσουμε και θα γίνει εδώ πέρα μύλος, θα γίνει της πουτάνας. Είναι αυτό ακριβώς που είπες εσύ χτες, είχες απόλυτο δίκιο. Η υπόθεση θα πάει με τσαμπουκά. Μεγάλε λήξτο θα χάσουμε όλοι έτσι; Και υπάρχουν και ραμματάκια για τη γούνα σου. 
Β.Μ: Που είναι αυτά;
Γ.Κ: Στα είπα. Σου είπα. Η κοπέλα του αυτή τη στιγμή είναι γραφείο τύπου του Μαυραγάννη του υφυπουργού. Τι θέλεις τώρα, να αρχίσουμε τα... Μάζεψέ τα να πάμε παρακάτω. 
Β.Μ: Εντάξει, ok.
Γ.Κ: Εντάξει;
Β.Μ: Ναι

Ακούστε παρακάτω και το ηχητικό του διαλόγου, που αφορά στον Ευβοιώτη βουλευτή.



Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper