Θεόφιλος Καλλιτσάρης: Η συνεργασία του με την Ειρήνη Χειρδάρη, τα πτυχία του και η ζωή του στο Μιλάνο.

Θεόφιλος Καλλιτσάρης: Η συνεργασία του με την Ειρήνη Χειρδάρη, τα πτυχία του και η  ζωή του στο Μιλάνο.

Εργάζεται στο Π.Γ.Ν Νοσοκομείο της Λάρισας στον ειδικότητα ψυχιατρικής και απο το 2011 που ήρθε στην Ελλάδα απο το Μιλάνο έχει αναπτύξει όλες τις θεωρίες και τις πρακτικές που ακολούθησε σε πολλά σεμινάρια που ελάχιστοι Έλληνες είχαν την τύχη να ακολουθήσουν. Βρέθηκε στην Ιατρική σχολή στο Πανεπηστήμιο Μιλάνο  Μπικόκα και έχει πάρει το πτυχίο με ποσοστό επιτυχίας στο 92%. Η πτυχιακή  έρευνα που έχει κάνει  σχετικά με την εργασιακή ευεξία και δυσεξία σε μία ομάδα λειτουργών του χώρου  στο νοσοκομείο της Μόντζα τον έχουν κάνει πολύ δυνατό επιστήμονα και στην Λάρισσα έχει χτίσει ένα όνομα παρά το νεαρό της ηλικίας του που τον καθιστούν ως έναν απο τους καλύτερους γιατρούς στο είδος του στην Ελλάδα.      Με ώρες διδασκαλίας και φοίτηση σε Ιταλικά τμήματα ,  σεμινάρια, εργαστηριακές έρευνες  αλλά και το Πανεπιστημιακό Πτυχίο (diploma di Laurea), μετά από  χρονια σπουδών ολοκληρώνουν ένα πλούσιο βιογραφικό που έχει στην κατοχή του ο Θεόφιλος.

Ο φίλος μας που σας παρουσιάζουμε σήμερα γιατί έχουμε μάθει εδώ να δίνουμε βήμα και λόγο για ταλαντούχα άτομα που μας έχουν κάνει υπερήφανους για την δουλειά τους στο εξωτερικό και έρχονται στην συνέχεια στην πατρίδα για να συνεχίσουν έχει υπάρξει ομιλητής σε τηλεοπτικές εκπομπές, Ομιλητής στο 24ο Πανελλήνιο Ψυχιατρικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη καθώς και στην Εκπαιδευτική Ημερίδα της Ένωσης Ειδικευομένων  Ψυχιάτρων του 23ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ψυχιατρικής που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα. Ο Θεόφιλος μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά , ΣερβοΚροατικά και κρύβει και άλλη μια έκπληξη στο ενεργητικό του σχετικά με την καθημερινή του δράση.

Εκπαιδευόμενος sex coach (υπάρχουν μόνο δύο καταρτισμένοι σε αυτόν τον τομέα της Σεξολογίας στην Ελλάδα, ο Θεόφιλος Καλλιτσάρης και
η Ειρήνη Χειρδάρη). Είναι στενοί συνεργάτες εδώ και ένα χρόνο και προσεχώς θα εκδώσουν βιβλίο σχετικό με την
γυναικεία σεξουαλικότητα το οποίο θα αλλάξει τα
δεδομένα στον τομέα αυτό !!!
Είναι διακεκριμένος ειδικευόμενος της Ψυχιατρικής με
ενεργό συμμετοχή στα Πανελλήνια Συνέδρια, με συνεισφορά στα θέματα που άπτονται της ειδικότητας και
με ιδιαίτερα εύστοχες ερωτήσεις-τοποθετήσεις κατά την
διεξαγωγή τους.

Παράλληλα ο Θεόφιλος αγαπάει την μόδα που είχε ενεργό ρόλο απλά με τις Ιταλικές του γνώσεις να βοηθάει μεγάλα πρακτορεία μόδας στα μεγαλύτερα event που γινόντουσαν στο Μιλάνο. Έχει δει απο κοντά όλα τα μεγάλα ονόματα της επιχειρηματικές, μιντιακής και ιατρικής "σχολής" στην Ιταλία και κρατάει χαμηλούς τόνους ως άνθρωπος μιας και αγαπάει την Ιάτρική και τον κλάδο που υπηρετεί. Έξω καρδιά παιδί ο Θεόφιλος θα μπει μπροστά για τα  φιλαράκια του για να τους δώσει κατευθύνσεις όταν ταξιδεύουν στο Μιλάνο και είναι στην ουσία  είναι ο χάρτης τους μιας και τους δίνει έτοιμο οδηγό και πληροφορίες για το που θα πάνε, τι θα κάνουν και τι πρέπει να γνωρίσουν εκεί. Είναι πραγματικά αξιοζήλευτο όλο αυτό που έχει ζήσει ο φίλος μας και του αξίζει.

Εμείς εδώ θα είμαστε και γιατί οχι του δίνω και ερέθισμα και μια έμμεση πρόταση να δίνει στο Newspistol.com κάθε μια ή δυο εβδομάδες και μια άποψη σχετικά με την σεξολογία ή ότι άλλο κρίνει αυτός αναγκαίο για να ενημερώνεται ο κόσμος.

 

 

                                                  

                                


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper