Μόνο στο Newspistol: Το είδαμε κι αυτό ! Απίστευτη αποκάλυψη για το Γηροκομείο Αθηνών !

Μόνο στο Newspistol: Το είδαμε κι αυτό ! Απίστευτη αποκάλυψη για το Γηροκομείο Αθηνών !

Κι όμως η διορισθείσα πραγματογνώμων, κατ’ εντολήν του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Οικονομικού Εγκλήματος, προκειμένου να προχωρήσει σε διαχειριστικό έλεγχο της «Εθνικής Πινακοθήκης», που κατ’ ομολογία θέτει τα μεγαλύτερα κληροδοτήματα της χώρας, όχι μόνο δεν είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΟΕΕ), αλλά ούτε καν στοιχειωδώς διαθέτει επαγγελματική ταυτότητα λογιστή ή φοροτεχνικού, σύμφωνα με επίσημη βεβαίωση του ίδιου του ΟΕΕ!
Την απίστευτη αυτή αποκάλυψη έκανε πριν από λίγες ημέρες, μέσω ερώτησής του στη Βουλή, προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος, ζητώντας να πληροφορηθεί την ταυτότητα του εισαγγελέα που διόρισε την εν λόγω μη οικονομολόγο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω κυρία διατηρεί σήμερα θέση συμβούλου ταμία στο Γηροκομείο Αθηνών, με πρόταση και διορισμό της από τον Δήμο Αθηναίων, με απώτερο σκοπό την εξυγίανση των οικονομικών του Γηροκομείου!

«Η εν λόγω διορισθείσα ως πραγματογνώμων και ορκισθείσα την 26-04-2004, σύμφωνα με την από 23-10-2017 με αρ. πρωτ. Φ/2/7758 ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, η οποία ήρθε προσφάτως εις χείρας μου “… δεν είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΟΕΕ), ούτε κάτοχος επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή – φοροτεχνικού…”.

Με αυτό το δεδομένο, η εν λόγω διορισθείσα, σύμφωνα με το άρθρο 183 κ. επ. ΚΠΔ και εκτελώντας την υπ’ αριθμ. 3971π/ΕΟΕ 100/2014 παραγγελία του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Οικονομικού Εγκλήματος ως δικαστική πραγματογνώμων, όχι απλά δεν περιλαμβανόταν στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου, αλλά επιπλέον δεν είχε ούτε τα τυπικά προσόντα ούτε τις γνώσεις για να ενεργήσει πραγματογνωμοσύνη σύμφωνα με τον     νόμο αφού δεν είναι ούτε οικονομολόγος ούτε λογιστής, ούτε φοροτέχνης. Επίσης δεν έxει πτυχίο από Ανώτερη ή Ανώτατη Σχολή Οικονομικών ή άλλων επιστημών», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων σε ερώτησή του στη Βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος.

Απίστευτο κι όμως ελληνικό και… εξωπραγματικό!

Κείμενο του Νίκου Κεραμίδα

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper