Εξέλιξη στην υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη - Τι κάνει στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ

Εξέλιξη στην υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη - Τι κάνει στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ

Την έκδοση στην Ελλάδα του μοντέλου,  που κρατείται στις φυλακές  του Χονγκ Κονγκ για μεταφορά κοκαΐνης, θα ζητήσει ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Είναι πολύ δύσκολο να είναι σε μία φυλακή, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι και την οικογένειά της» δηλώνει ο ποινικολόγος στο STAR.

Ο δικηγόρος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που μιλάνε μαζί της στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ.

Η συνομιλία τους κράτησε δέκα λεπτά. Υπάρχουν στιγμές που η Ειρήνη λυγίζει και ξεσπά σε κλάματα, ενώ επιμένει ότι δεν ήξερε πως ο σάκος της είχε μέσα ναρκωτικά.

Όπως αποκαλύπτει, το μοντέλο του είπε χαρακτηριστικά: «Αν το ήξερα ότι είχε κοκαΐνη ο σάκος, δε θα δεχόμουν ποτέ να τον κουβαλήσω. Πατέρα αστυνομικό έχω. Νεαρή είμαι, ηλίθια δεν είμαι. Παρέλαβα τον σάκο άδειο για να βάλω τα ρούχα μου που είχα αγοράσει στο αεροδρόμιο».

Ο κ. Κεχαγιόγλου επισημαίνει πως ήδη η εισαγγελία εδώ δέχεται ότι υπάρχουν και άλλοι ενδεχόμενοι και εμπλεκόμενοι. «Θα φανεί καθαρά ποιοι την ενέπλεξαν και ποιος είναι ο βαθμός ενοχής ή εμπλοκής τους», σημειώνει.

Καθημερινά εργάζεται μέσα στις γυναικείες φυλακές σιδερώνοντας

Η 20χρονη Ειρήνη κρατείται στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ τους τελευταίους 7 μήνες.

Καθημερινά εργάζεται μέσα στις γυναικείες φυλακές, σιδερώνοντας τα ρούχα των υπολοίπων κρατουμένων. Έχει τη δυνατότητα να γυμνάζεται.

Οι μόνοι που βλέπει είναι γενικός πρόξενος και ο καθολικός ιερέας Τζον Γουίδερσπουν.

Θα περάσει από ακρόαση στις 4 Ιουνίου – Γιατί ελπίζει σε έκδοση

Στις 4 Ιουνίου θα περάσει από ακρόαση.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας, δεν αποκλείεται να δηλώσει ακόμα και ένοχη.

«Διακηρύσσει την αθωότητά της αλλά είναι πρακτικό το θέμα, αν θα δηλώσει αθώα ή ένοχη. Υπάρχει πιθανότητα να δηλώσει ένοχη για να πάρει το ένα τρίτο της ποινής» λέει ο κ. Κεχαγιόγλου. 

Το αίτημα για την έκδοσή της, αν γίνει δεκτό από τις κινεζικές αρχές, θα ανοίξει τον δρόμο για να δικαστεί ή να εκτίσει την ποινή της στην Ελλάδα, μετά και την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον της στη χώρα μας.

Πηγή: star.gr


Προέλευση: usay.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper