Best of 2015: Αυτοί είναι οι γάμοι που «σημάδεψαν» τη διεθνή showbiz

Best of 2015: Αυτοί είναι οι γάμοι που «σημάδεψαν» τη διεθνή showbiz

Προσέλκυσαν τα φώτα της δημοσιότητας και συζητήθηκαν σε όλο τον πλανήτη.

Martina Navratilova

navratilova7

Η διασημότερη τενίστρια του πλανήτη, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη της Julia Lemigova, πρώην Μις Ρωσία και τρίτη στο Μις Κόσμος το 1991 στις αρχές Ιανουαρίου.

Cameron Diaz

cameron-diaz-0-435

Η διάσημη ηθοποιός και ο κατά 7 χρόνια μικρότερος σύντροφός της Benji Madden παντρεύτηκαν κρυφά στο Λος Άντζελες στις 5 Ιανουαρίου σε μια όμορφη και οικογενειακή τελετή στο σπίτι τους.

Johnny Depp – Amber Heard

johnny-depp amber heard

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, ο star του Hollywood παντρεύτηκε την αγαπημένη του σε μια λιτή τελετή στο σπίτι του στην περιοχή του Los Angeles.

Ashton Kutcher – Mila Kunis

ashton kutcher mila kunis

Οι δυο από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του πλανήτη παντρεύτηκαν στις 5 Ιουλίου κάτω από άκρα μυστικότητα στο Las Vegas

Matt Dallas

matt dallas gamos

O ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Kyle XY» – ανακοίνωσε μέσω Instagram στις 6 Ιουλίου, ότι προχώρησε στο επόμενο βήμα στη σχέση του με τον σύντροφό του, Blue Hamilton.

Nicky Hilton

Nicky Hilton

Σε μία πολυτελή τελετή στο Λονδίνο, στις 10 Ιουλίου, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου η κληρονόμος των ξενοδοχείων «Ηilton», με τον επί χρόνια αγαπημένο της James Rothschild.

Jennie Garth

jennie-garth-01

Η Kelly, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills», στις 11 Ιουλίου λοιπόν, παντρεύτηκε τον αγαπημένο και κατά 9 χρόνια νεώτερο της, Dave Abrams.

Peter Andre

peter andrea wedding

Ο διάσημος τραγουδιστής παντρεύτηκε την 25χρονη καλλονή Emily MacDonagh σε ένα γάμο αλά… ελληνικά με σπάσιμο πιάτων!

Guy Ritchie

Guy Ritchie γάμος

Ο πρώην σύζυγος της Madonna παντρεύτηκε στα τέλη Ιουλίου την 33χρονη Jacqui Ainsley σε ένα γάμο, που έμοιαζε σαν παραμύθι στο Wiltshire του Λονδίνου.

Zooey Deschanel

zooey deschanel

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «New Girl»και ο σύντροφός της Jacob Pechenik παντρεύτηκαν αρχές Αυγούστου σε μια άκρως μυστική τελετή. Λίγο μετά ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Jennifer Aniston – Justin Theroux

Jennifer Aniston Justin Theroux

Tο ζευγάρι παντρεύτηκε το απόγευμα 5ης Αυγούστου κάτω από άκρα μυστικότητα και με καλεσμένους αυστηρά 70 άτομα στην οικία τους στην περιοχή του Bel Air στην California.

Bar Refaeli

bar refaeli gamos

Το διάσημο μοντέλο αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον αγαπημένο της, Adi Ezra στο Ισραήλ, τηρώντας όλα τα έθιμα και τις παραδόσεις.

Mariano Di Vaio

mariano di vaio gamos (3)

Ο sexy blogger παντρεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου με την αγαπημένη του, Eleonora Brunacci στην Περούτζια σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Jamie Chung

Jamie Chung Bryan Greenberg

H πρωταγωνίστρια του Hangover και ο Bryan Greenberg αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης, αγάπης και αφοσίωσης σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Σάντα Μπάρμπαρα, σε εβραϊκό τελετουργικό στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Sofia Vergara – Joe Manganiello

sofia vergara-joe manganiello

Οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν στις 22 Νοεμβρίου στο Breakers Palm της Florida σε μια παραμυθένια τελετή.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper